2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چرا اخه

تاپیک با عنوان چرا من اینطوریم یه دلیلشه فقط اصلا یه چیزیم میشه مثلا صفر رو بیشتر از ۵۰ درصد دوست دارم یا صفر سا صد یکی بهم میگه در حد متوسط تلاش کن انگار بهم فحش میده 

از کجا فهمیدی دوقطبی داری؟

تاپیک با عنوان چرا من اینطوریم یه دلیلشه فقط اصلا یه چیزیم میشه مثلا صفر رو بیشتر از ۵۰ درصد دوست دارم یا صفر سا صد یکی بهم میگه در حد متوسط تلاش کن انگار بهم فحش میده

تاپیک با عنوان چرا من اینطوریم یه دلیلشه فقط اصلا یه چیزیم میشه مثلا صفر رو بیشتر از ۵۰ درصد دوست دا ...

من تاپیکاتو خوندم به نظرم تو صرفا به خاطر خونواده ات تحت فشاری. و امیدوارم به خودت سخت نگیری. اینو به خودت بفهمونی تو مسئول همه چی نیستی. با آرامش هم درس بخون و به خودت فرصت بده یه دانشگاه معمولی و یه دانشگاه معمولی و وقتی خودتو پیدا کردی می تونی برای کارشناسی ارشد بهترین دانشگاه های ایران بخونی. اینقدر خودتو اذیت نکن. اینقدر فکر نکن مسئول دیگرانی. به حرفای تو خونه گوش نده که اصلا بفهمی چرا بابات داره با مامانت دعوا میکنه. مگه تو والدین اونایی؟؟ مامانت خودش خواسته سه تا بچه هم آورده. تو ننه بزرگی مگه که اینقدر حرص و جوش می زنی. تو کار و زندگی خودتو بکن. نتیجه این همه فشار روی تو الان اینه. نگران نباش فقط کمتر این کارایی که تا الان کردی بکن 

بجز این تاپیک تاپیک چرا من اینطوریم رو هم بخون نظرتو بگو

عزیزم خوندم

مودی هستی چقد😂منم اینطوریم

الان میخندم

یه دیقه بعد هار هار گریه میکنم

یه لحظه پا میشم زندگیمو عوض کنم

لحظه بعد حال ندارم برم دسشویی

دیوانه نیستیم

بنظرم یکم افسرده‌ایم شاید

و اینکه تصمیم گیری و کنترل ذهن سخته برامون

تازه من علاوه بر اینا وسواس فکری هم دارم

سعی کن دهنتو کنترل کنی