2777
2789
عنوان

خودکشی میکنم

413 بازدید | 30 پست

منو بکش بخدا نذار این گناهو انجام بدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

صرفا بگم طی یک اتفاقات مزخرفی تعادلم از دست دادم و دارم روانی میشم خودکشی نبوده ولی 

خودکشی  اسیب زننده است و ممکنه همین بلا سر یک ادم بیاد و حسرت راه رفتن و طرف بخوره نکن

Maybe in another life

بگو چیشده خب

حداقل قبلش بدون جسم انسان فنا پذیره

اما روح انسان نامیرا و جاویدان هست

بعد از مرگ فقط جسمت میمیره اما روحت با تمام خاطراتت و اتفاقاتی که برات افتاده سر جاشه فقط توی این دنیا نیستی 

هر غم و رنجی الان داری بعد از خودکشیت هم همراهته

پس عاقلانه تصمیم بگیر هرچند سخت

عزیزم سنی نداری دنیا هزار رو داره درک میکنم دردهات و عمق وجود اما باید وایساد و جنگید انتخاب مرگ به صورت آگاهانه کار آدمای بزدله اما به تو نمیاد آدم بزدل و ضعیفی باشی🙂❤️  

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من یک  دختر ۲۱ ساله هستم پدرم زندگمون رو زهر کرده فوش میده دست بزن داره

۵ساله شبو روز درس میخونم اخرش پادسال پرستاری ازاد قبول شدم با اینکه میلیارد ها پول داره منو نفرستاد ۵ساله پشت کنکورم 

ماهی ی تومن میده الان گفت ج.نده اینن بهت نمیدم

با ما‌ مث برده ها رفتار میشه اینجا خدایا منو بکش 😭😭😭

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد