2777
2789
عنوان

خودکشی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 30 پست
داستان خود کشی آنجلینا جولی رو بخون شاید نظرت عوض شد

انجلینا با اون همه خوشبختی خودشکی کرد ما دیگ چی هستیم

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزدلمممیه امسالم‌تلاش کنخدا خیلی بزرگه،کمکت میکنهمن‌خودم سال سومیه که کنکور میدم یکم دیگه تحمل کند ...

خدا رو بارها صدا کردم قرانشو ورداشتم قسمش دادم تلاشام بی نتیجه نمونه ولی بازم بی نتیجه موند

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

از چیزی که ناراحتت کرده بگو

بابام

کنکورم

زندگیم

گه تو وضعم

خدا رو بارها صدا کردم قرانشو ورداشتم قسمش دادم تلاشام بی نتیجه نمونه ولی بازم بی نتیجه موند

بخدا تو هرچیزی یه حکمتی هست

تو هرچیزیییی

حتی تو این دیر قبول شدنت مطمئن باش یه حکمتی هست

یکم صبرکن،خدا بدتو نمیخادکه گل

امسال تلاش کن،میشه

حتما میشه

عزیزم سنی نداری دنیا هزار رو داره درک میکنم دردهات و عمق وجود اما باید وایساد و جنگید انتخاب مرگ به ...

بزدل نبودم دنیا اینجوریم کرد نابودم کرد ارزوم مرگه

بخدا تو هرچیزی یه حکمتی هستتو هرچیزییییحتی تو این دیر قبول شدنت مطمئن باش یه حکمتی هستیکم صبرکن،خدا ...

هر روز جنگ اعصاب دارم چجوری بخونم😭

چیشده؟میخوای برام تعریف کنی؟بالاخره همسنیم تقریبامیفهممت

هر چی بده تو دنیا جمع کن بذار سر هم خب؟ 

این میشه پدر من

بابامکنکورمزندگیمگه تو وضعم

باور کن من بیمارم تاپیکهامو ببین بارها اعصابم خراب شد حتی از رحمت خدا هم نامید شده بودم ولی باز خودکشی نمیکنم بخند تا لج دنیا در بیاد دنیا آدم افسرده و ضعیف نمیخواد

هر چی بده تو دنیا جمع کن بذار سر هم خب؟ این میشه پدر من

حق داری،خانواده خیلی تو موفقیت تاثیر داره

ولی ببین

الان بخونی 6ماه دیگه بری و همه طلاهایی که مامانت فروخته رو جبران کنی

این بهتره؟

یا اینکه بمونی تو اون خونه و سال بعد هم با بابات سر و کله بزنی و زحمات مامانتم هیچی بشه؟

حق داری،خانواده خیلی تو موفقیت تاثیر دارهولی ببینالان بخونی 6ماه دیگه بری و همه طلاهایی که مامانت فر ...

میخونم چجوری ثابت کنم ک میخونم بقران خوندم و میخونم ولی نمیشه ک نمیشه