2789
سعی کن تو لحظه آیی بگی،ارومه،امشب قبل گفتن رو کاغذ بنویس،۱۰بار تکرار کن جملاترو،فقط هیجانی نشو،خودتو ...

منم نگفتید ب همین ک گفتم میرسم یا ن  و اینک گفتید زمانبره ینی چقدر

جواب همه رو دادید به جز من لطفا جواب بدید چند بار پرسیدم بنظرتون ما کی آشتی میکنیم ؟ دوسم داره ؟ کی ...

دوست داره،برات ارزش قائل،سعی کن تو هم کوتاه بیای،قهرتون طولانی نیست،ولی شما باید،پیش قدم باشید،توسط آشنا

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست داره،برات ارزش قائل،سعی کن تو هم کوتاه بیای،قهرتون طولانی نیست،ولی شما باید،پیش قدم باشید،توسط ...

@razu سلام خسته نباشید من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج دارم چیه؟در مورد حروف اسمی و سنش چی حس می کنید؟ممنونم

عجول نباش،گفتم شانسدوباره،بعد مستقل شدن

ببخشید متوجه حرفاتون نمیشم منظورتون از شانس دوباره چیه؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

دوست داره،ولی فعلا نمیتونه باهات ازدواج کنه

سلام خسته نباشید من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری و شغل کسی که در آینده باهاش ازدواج دارم چیه؟در مورد حروف اسمی و سنش چی حس می کنید؟ممنونم

دوست داره،برات ارزش قائل،سعی کن تو هم کوتاه بیای،قهرتون طولانی نیست،ولی شما باید،پیش قدم باشید،توسط ...

مرسی که گفتین ما زن و شوهریم شوهرم میگه طلاق با این وجود فکر میکنی امیدی برای اشتی هست ؟ به طلاق ختم میشه یا الکی طلاق میگه؟