2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ویژگی هام بگو چکاره میشم ؟

شما گم شدین تو خودتون،ب دنبال خوشبختی ولی وسط چهار راه موندید،بلاتکلیفید،فعلا توقف کردید،سعی کنید ب مسیر ادامه دهید

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

شما گم شدین تو خودتون،ب دنبال خوشبختی ولی وسط چهار راه موندید،بلاتکلیفید،فعلا توقف کردید،سعی کنید ب ...

منم بگید لطفا از خونه مادرشوهر مستقل میشم؟ طلاق میگیرم؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

سلام. حس جواد بهم چیه. رابطمون جدی میشه برا ازدواج؟

رابطه تون فعلا،مث طناب محکم نیست،جواد داره وقتشو پر میکنه،چون تو چالش های خودش مونده

رابطه تون فعلا،مث طناب محکم نیست،جواد داره وقتشو پر میکنه،چون تو چالش های خودش مونده

@razu سلام خسته نباشید من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج دارم چیه؟در مورد حروف اسمی و سنش چی حس می کنید؟ممنونم

منم بگید لطفا از خونه مادرشوهر مستقل میشم؟ طلاق میگیرم؟

طلاق هست تو حس تون،ولی بازم تو ازدواج دوم شانس ندارید،مستقل میشید،ولی سختی هایی دوباره،ب سختی هاتون اضافه میشه،دارین درد میکشین،ولی تحمل کردید،سعی کن شانس تو دوباره بعد مستقلی امتحان کنید،عجول نباشید

طلاق هست تو حس تون،ولی بازم تو ازدواج دوم شانس ندارید،مستقل میشید،ولی سختی هایی دوباره،ب سختی هاتون ...

یعنی طلاق میگیرم؟ یه آزمونی قراره شرکت کنم قبول میشم؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

طلاق هست تو حس تون،ولی بازم تو ازدواج دوم شانس ندارید،مستقل میشید،ولی سختی هایی دوباره،ب سختی هاتون ...

جواب همه رو دادید به جز من لطفا جواب بدید چند بار پرسیدم 

بنظرتون ما کی آشتی میکنیم ؟ دوسم داره ؟ کی میبینمش یا پیام میده ؟

ببخشید فراموش کردید منو بگیدامشب بهش بگم حتما قبول میکنه؟ میذاره طی این هفته انجامش بدم؟ موفق میشم ک ...

سعی کن تو لحظه آیی بگی،ارومه،امشب قبل گفتن رو کاغذ بنویس،۱۰بار تکرار کن جملاترو،فقط هیجانی نشو،خودتو کنترل کن

سعی کن تو لحظه آیی بگی،ارومه،امشب قبل گفتن رو کاغذ بنویس،۱۰بار تکرار کن جملاترو،فقط هیجانی نشو،خودتو ...

ایا با ن ازدواج میکنم؟ یا با. A.؟ 

این هفته انجامش میدم؟ 

دانشگاه چی میخونم؟