2777
2789
عنوان

کاربری که بوی از تربیت نبرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3282 بازدید | 151 پست
بنظرت چیکارکنم باهاش؟

بیا برو توو کو نم قهوه ای دری بیا.

گوه خوری کردی جوابتو دادم.

میای توو تاپیک خودم نفرین می‌کنی

اشغال کف شوهر 

۹۹درصد تاپیکات راجب شوهر

خلاصه که بشین سرت رو بزار توو زندگی خودت.

دنبال زندگی اینو اون نباش.

همه میدونن چ بدبختی هستی تو حتی خانوادت نوشتی تو تاپیکات بهت گفتن خراب...

هرکی جای تو بود بنظرم دیگه نباید راجب زندگی مردم نظر بد میداد... البته اگه عقل توو کلت هست. اگه نیست ک راحت باش گلم.اشتباه از من بود ک هزارتا پیام دادمت ک بسوزی باید ی دونه ی بار میریدم بهت ن هزار بار دادگاه میبینمت. بای☺️👋🏻

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کف شوهرای این و‌ اونی

پاک زندگی میکردی تا عروسی کنی

ن آنقدر ج ن ده کاری کرده باشی ک مادرت هم بهت بگه خراااب!!!!! تاپیکاتو دیدم دلم سوخت بهت هرچند دلسوزی نداری حرومی

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

@niniyar  ‍‍ ‍ لطفا رسیدگی کنین 

این بی چاک و دهنیا سر اینکه نتونسته ی نظر مخالفشو تحمل کنه طبیعی نیست

هزاران هزار انگ میزنه به بقیه چون خودش شوهر داره

لطفا تاپیکای قبل اسی رو هم ببینین که این کاربری که بالا مشاهده میکنین رفته بهش توهین کرده

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

@niniyar ‍‍ ‍ لطفا رسیدگی کنین این بی چاک و دهنیا سر اینکه نتونسته ی نظر مخالفشو تحمل کنه طبیعی نیس ...

تعلیق شد

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

کف شوهرای این و‌ اونیپاک زندگی میکردی تا عروسی کنین آنقدر ج ن ده کاری کرده باشی ک مادرت هم بهت بگه خ ...

@niniyar  

فحاشیای دیگه اشو هم ببینین

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بیا برو توو کو نم قهوه ای دری بیا.گوه خوری کردی جوابتو دادم.میای توو تاپیک خودم نفرین می‌کنیاشغال کف ...

@niniyar  

این تعلیق شد یا نه؟!

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

تعلیق شد

تاپیکاشو که میبینیم همین الانم همش داره رگباری توهین میکنه به بدبخت

فضای سایتو چرکین میکنه

تاپیکاشو که میبینیم همین الانم همش داره رگباری توهین میکنه به بدبختفضای سایتو چرکین میکنه

دقیقا

برو اون تاپیک اسی ک نوشته نینی یار بیا رو بخون

من که میدونم میخوان توهین کنن اصلا پیامشونو باز نمیکنم میمونن تو خماری 🤣🤣🤣بهترین جواب برای این ادمها بی محلیه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏