2777
2789
عنوان

دستگاه لیزر

106 بازدید | 4 پست

سلام به همگی 

من میخواستم ببینم کسی اینجا از این دستگاه استفاده کرده ؟ 

جواب گرفته ایا؟ 

من خودم ۱۰ جلسه با تیتانیوم لیزر انجام دادم به درد هیچی نخورد خرج الکی بخدا 

میخوام ببینم این دستگاه بهتره بنظرتون یا کندلا ؟ 

تورو خدا اگر جواب گرفتید از اپتیمکس بگید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تیتانیوم رفتم شیش تا الان ۴تا دیگه جا دیگه رفتم یادم می‌ره اسمشو اینم جالب نیست🤦

بنظر من واقعا دیگه نرو من با اینکه خیلی پر مو نیستم ولی اصلا جواب نگرفتم تیتانیوم افتضاحه

بنظر من واقعا دیگه نرو من با اینکه خیلی پر مو نیستم ولی اصلا جواب نگرفتم تیتانیوم افتضاحه

ن میرم چون واقعا معضل برام ولی می‌دونی چی نگرانم کرده زگیل تناسلی بیماری ها باورت نمیشه از پاییز دوبار چکاپ دادم ی بار تست زیگیل دادم الان دنبال واکسن زگیلم😔نگرانم بگیرم

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

ن میرم چون واقعا معضل برام ولی می‌دونی چی نگرانم کرده زگیل تناسلی بیماری ها باورت نمیشه از پاییز دوب ...

منم برام مشکله واقعا ولی خب همین دستگاه الکساندرایت اپتیمکس و کندلا رو شنیدم ک غیر تماسی هستن و خوبن بنظرم برو سراغ اونا وقتی هنوز اولشی من ده جلسه هزینه کردم هیچی ب هیچی پولم تو زباله ریختم از همین اول یک دستگاه خوب رو انتخاب کن