f_aram مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 233 عنوان شنا کردن برای لاغری 133 بازدید | 13 پست خانما شنا کردن تاثیر داره برای لاغری؟ هم وزن کم کردن هم درست شدن هیکل من تازه زایمان کردم هیکلم افتضاح شده کلاس شنا اسم نوشتم ولی نمیدونم تاثیر داره یا ن کسی تجربه داره بگه ممنون اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 1404/02/14 | 16:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9457 رقص و باشگاه بیشتر جواب میده ، شنا که تناسب اندام نمیاره کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
star_88 عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 1070 شنا عضله میسازه لاغره نمیکنه زیادکلاس اسکیت یا باشگاه یا رقص خیلی بهاره اسکیت هم عضله میسازه هم لاغر میکنه
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17943 خیر روی لاغری اونم برای یه ادم مبتدی تاثیر انچنانی نداره
f_aram مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 233 رقص و باشگاه بیشتر جواب میده ، شنا که تناسب اندام نمیاره ممنون اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️
f_aram مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 233 خیر روی لاغری اونم برای یه ادم مبتدی تاثیر انچنانی نداره تا حرفه ای برم چی؟ اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️
f_aram مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 233 دقیقا من مربی شنا هستم ممنون اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️
f_aram مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 233 شنا عضله میسازه لاغره نمیکنه زیادکلاس اسکیت یا باشگاه یا رقص خیلی بهاره اسکیت هم عضله میسازه هم لاغر ... بهخاطر وزنم فکنکنم بتونم برم اسکیت ۸۰ شدم اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️
star_88 عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 1070 بهخاطر وزنم فکنکنم بتونم برم اسکیت ۸۰ شدم میتونی بری اسکیت من 85م ولی مدالم هردفعه میگیرم تو مسابقات البته فکر نکنی چاقه قد کوتاما بخاطر فد بلندم اصلا نشون نمیده استخونبندیمم درشته نشون نمیدم
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17943 تا حرفه ای برم چی؟ بله اونجوری خیلی تاثیر داره من الان به حدی رسیدم که تو هر یک ساعت تمرینم ۱۱۰۰ کالری میسوزونم اگه از کالری شماری و کالری سوزی سر در بیاری متوجه میشی که چقدر مقدار زیادیه
f_aram مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 233 میتونی بری اسکیت من 85م ولی مدالم هردفعه میگیرم تو مسابقات البته فکر نکنی چاقه قد کوتاما بخاطر فد بل ... منم قدم خوبه اما اعتماد بنفسم سر وزن به شدت پایین اومده اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️
f_aram مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 233 بله اونجوری خیلی تاثیر داره من الان به حدی رسیدم که تو هر یک ساعت تمرینم ۱۱۰۰ کالری میسوزونم اگه از ... چه خوب انشالله ول نکنم تا آخر ادامه بدم اما خب من یکمم ترس ار آب و عمق دارم فلن دو جلسه رفتم ترسم از آب کمتر شده اما از عمق که به شدت میترسم اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17943 چه خوب انشالله ول نکنم تا آخر ادامه بدم اما خب من یکمم ترس ار آب و عمق دارم فلن دو جلسه رفتم ترسم از ... عادیه وقتی که یاد بگیری شنا کردنو ترست از عمق میریزه