2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز شهره لرستانی رو توی اینستاگرام دیدم

من خیلی ترن س ها رو دیدم که تغییر جنسیت دادن یا ندادن. براشون احترام قائلم. بالاخره شرایط زندگیشون این بوده دیگه به ما ربطی نداره که

ولی ای کاش اگه قراره تغییر جنسیت بدن توی سن پایین این کار رو بکنن نه وقتی که پیر شدن

اینطوری مردم راحت تر میپذیرن و چهره ی خودشون هم با جنسیت جدید بهتر وفق پیدا میکنه و پخته میشه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

یه نفر تو محلمون بود دختر بوده عمل کرده الان پسره.قبلنا تو جمع خانما نمیومد منزوی بود کسی هم خونشون می‌رفت تو اتاقش بود .موقعی که تصمیم به عمل گرفت دلیل کاراشو فهمیدیم

چقد عالی😍الان با همن؟جدا نشدن؟

خیلی سال قبل بود این قضیه سال 92 اما من نمیدونم چرا حس خوبی نداشتم ی دختر تپل مپل بود ک شده بود مرد ریش درآورده بود تازه با قد تقریبا 152 تازه هم موتورسواری یاد گرفته بود و توی ی آشپزخونه کار میکرد

حدود ۱۵ سال پیش دیدم دختر عمه‌ی دوستم بود همه رفتاراش پسرونه بود حتی صداش یعنی پشت تلفن کسی اصلا نمیفهمید این دختره اون موقع حدود بیست و سه چهار سالش بود حدود دو سه سال بعدش عمل کرد پسر شد

خونواده دوستم همشون دکتر مهندس بودن همون عمش خودش معلم بود شوهرش دکتر بود اینا همون یه دخترو داشتن بعد تغییر جنسیت بچشون خونشونو عوض کردن رفتن یه جای دیگه به همسایه‌ها گفتن ما همین یدونه پسرو داریم کلا پسره فقط خونه اقوام درجه یک که مسئله رو میدونستن میرفت با اقوام دور رفت و آمد نمیکرد هر کی هم میپرسید همه میگفتن فلانی رفته خارج و نیست

باشگاه تو منطقه جنت اباد شمالی تهران

ولی جدا ا همه چی بعضی آقایون وایب دخترونه میدن در صورتی ک تر نس نیستند 

گاهی بخاطر کمبود تستسترون توی بدنشون این طوری میشه

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤