2777
2789
الان جنسیتش چیه؟

پسره رفتار دخترونه داره ب شدت از من خانم تره😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همچین آدمایی دلم براشون میسوزه و آرزو سلامتی کامل میکنم براشون

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

اشنای دورمون بود ، دختر بود بعد بلوغ صداش کلفت شد و ریش و سیبیل در اورد مجبور بود ماسک بزنه ، خودش رفت تهران عمل کرد و پسر شد الانم همونجا مونده و دیگه برنگشته اونجا کار میکنه و کسی ازش خبر نداره چون برادراش بهش گفتن چون اینکارو کردی ابروریزی کردی و بی حیایی دیگه بچه این خانواده نیستی و پیش ما نیا ..

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

یادمه چند سال پیش یکی تو سایت بود جسمش پسرونه میخواد میخواست عمل انجام بده اگ اشتباه نکنم دختری از جنس غم بود اسم کاربریش

دیگ خبری ازش نشد نمیدونم عمل کرد یا نه

به ارزوهایم قول رسیدن داده ام..... 

اطرافم ندیدم ولی تو پارک دانشجو مثلا میبینم حس میکنم ایدز و هپاتیت دارن دست خودمم نیست

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره دو نفر بودن از دوستای دوستم تغییر جنسیت دادن حتی یکیشون با دوست صمیمیش ازدواج کرد خونشونم رفتم ا ...

معامله دو‌سر سود

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻