من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
اشنای دورمون بود ، دختر بود بعد بلوغ صداش کلفت شد و ریش و سیبیل در اورد مجبور بود ماسک بزنه ، خودش رفت تهران عمل کرد و پسر شد الانم همونجا مونده و دیگه برنگشته اونجا کار میکنه و کسی ازش خبر نداره چون برادراش بهش گفتن چون اینکارو کردی ابروریزی کردی و بی حیایی دیگه بچه این خانواده نیستی و پیش ما نیا ..
کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
اطرافم ندیدم ولی تو پارک دانشجو مثلا میبینم حس میکنم ایدز و هپاتیت دارن دست خودمم نیست
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن