2777
2789

یه بار رفته بودیم بیرون لباسو دهنش بوی سیگار میداد 

بهش گفتم لباست بوی سیگار میده گف چن نفر پیشم سیگار میکشیدن واسه همون لباسم بوی سیگار میده ولی من مطمئنم میکشه چون از بوی دهنش واضح فهمیدم

نمیدونم چیکار کنم چطوری بهش بگم ترک کنه

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

روزی ک اومده بود خواستگاریم گفته بودم دوس ندارم همسرم سیگار بکشه اونم گف من اهلش نیستم

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

شاید اونا کشیدن اینم یه نخ کشیده 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد یا پسر؟ برای من از ۱۸سالگی کشیده تا اللن که ۴٠ رو رد کرده ـگفتن منم باعث نشده ترک کنه. فقط کمتر کرده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم فهمیدم اون اوایل ازدواجمون که شوهرم ان تی مصرف میکنه شبیه به ناسه میذارن زیر لبشون بهش مگفتم انکار میکرد یعنی تو جیبش بود بازم میگف مال کسی بوده یا هزارتا بهونه میورد تا اینکه یه دفه دیدم از دهنش در اورد و من بعد متوجه شدم از اون موقع تا الان خیلی دعوا و ناراحتی داشتیم ولی میذاشته کنار باز میرفته سمتش😔😭خیلی داغونم 

نامزد یا پسر؟ برای من از ۱۸سالگی کشیده تا اللن که ۴٠ رو رد کرده ـگفتن منم باعث نشده ترک کنه. فقط کمت ...

نامزدمه عقدیم 

وای خدا ینی نمیشه ترک کنه؟

نامزدمه عقدیم وای خدا ینی نمیشه ترک کنه؟

نه.. زیادم گیر بدی بدتر میکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خودش باید بخواد ترک کنه وگرنه ترک کردن سیگار الکی نیست...من و شوهرم هر دو ترک کردیم...و دیگه هم نکشیدیم ولی کسی به زور ترک نمی تونه کنه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا