2777
2789
کنکور رو چطور دادی؟

اردیبهشت ثبت نام نکرده بودم

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهانچ خوب وقت داشتی تجربی هم بودی ، خوبه تو زیست فیزیک و ریاضی وقت کم نیاوردی، با فارسی و زبان

بقیه عمومی ها و اختصاصی هارو قبلا خونده بودم

دینی بیشتر جنبه حفظیاتی داره منم حافظه م بشدت ضعیفه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

موفق باشی❤️از چندم شروع به خواندن برای کنکور کردی

من دهم سفت و سخت چسبیدم به درس خوندن ولی اشتباه کردم یازدهم تا نصف سال خیلی قوی بودم جوری که همه دبیرام میگفتن از پزشکی تهران کمتر نمیاری یه ماه مونده ب امتحانای مستمر ترم دو سرماخوردگی خیلی شدیدی گرفتم و تا سه هفته بشدت حالم بد بود مدرسه نمی‌رفتم درسام مونده بود و خلاصه حالم داغون انگیزم از دست دادم و نخوندم 

تابستون یازدهم به دوازدهم هم دوباره کم کاری کردم دوازدهم هم درگیر مدرسه شدم و از یه طرف میگرن عصبی گرفتم و خلاصه  هیچی نیاوردم 

من دهم سفت و سخت چسبیدم به درس خوندن ولی اشتباه کردم یازدهم تا نصف سال خیلی قوی بودم جوری که همه دبی ...

من یازدهمم تا الان تستی چیزی نزدم اما مدرسه نمراتم خوبه 

به نظرت تابستون رو سفت بگیرم سال دیگه چیزی قبول میشم؟ 

وای🥺صبا ساعت چند پامیشی من اصلا نمیتونم صبا بخونم😕گیج گیجم هیچی حالیم نمیشه نمیدونم علتش چیهظهر و ...

واسه ساعت خوابته 

اتفاقا صبح ها رااحت میشه ۸ ساعت خوند عالیه صبح ها

من الان ۷ و نیم ۸ میخوام ۵ پاشم دیگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

واسه ساعت خوابته اتفاقا صبح ها رااحت میشه ۸ ساعت خوند عالیه صبح هامن الان ۷ و نیم ۸ میخوام ۵ پاشم دی ...

اگر بتونی ۵ که خیلی خوبه ولی اون وقت ساعت ۱۲ ۱ خسته ات نمیشه من از ۸ که شروع میکردم ۱۲ ۱ دیگه خواااابم می‌گرفت 

من یازدهمم تا الان تستی چیزی نزدم اما مدرسه نمراتم خوبه به نظرت تابستون رو سفت بگیرم سال دیگه چیزی ق ...

آره آزمون شرکت کن ۱۰ ۱۱ رو جمع کن دوازدهم که رفتی فقط ۱۲ بخونی 

تجربی یا انسانی؟

انشالله تیر رو عالی بدی

فداتبشم🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40