2777
2789
عنوان

دختر عموی نامزدم بهش ریکوئست داده

343 بازدید | 14 پست

بابای نامزدم پیشنهاد داده بود که با دختر عموش اردواج کنه 

سر همین من خیلی حساس شدم روش

الان به من و نامزدم ریکوئست داده

به نامزدم گفتم قبول نکنه

نظرتون چیه؟ 

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول کنین

من قبول کردم اما نانزدمو نمیدونم چیکار کنیم

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

اون اگه فازی روی شوهرت داشت قبلن ریکوئست میداد

اینم درسته

وا بابای نامزدت به پسرش پیشنهاد داده به این دختر بنده خدا چه شاید این اصلا از نامزد تو خوشش نیاد 

قبول کن نه خودت حساس شو نه کاری کن نامزدت حساس بشه

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

قبول نکنه

لزومی نداره 

توام رد کن 

ولی در کل با گوشی شوهرت ردش کن قشنگ

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

کاملا اشتباه

الان من خودم پسرعموم خاستگارم بوده 

همسرم هیچگونه حساسیتی نداره همین باعث شده که اصلا فازی نداشته باشم ولی قطعا اگه گیر میداد ناخوداگاه ذهنم ب جاهای دیگه کشیده میشد هرچی کم اهمیت تر بهتر

اینستا نداشته باشین رااااحت

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

من پسر عموم قبلا منو دوس داشت مادرش نزاشت 

هیچوقت  ن بهش درخواست دادم  تو اینستا نه شمارشو  دارم 

چون  فک میکنم زشته و هم  خانمش بدش  میاد 

و این  اواخر  واقعا متوجه شدم  که  نگاهاش   خیلی بهم  خوفناکه😂 زنش

🩷