2777
2789

توروخدا مواظب بچه هامون باشیم تنها داخل خونه ولشون نکنیم...

هم کلاسی پسرم از تراس خونشون پرت شده پایین و فوت کرده...

مادرش دوقلو داره یه دختر و یه پسر،میخواسته بره مدرسه دنبال دخترش پسرش تنها گذاشته خونه که این اتفاق افتاده

خیلی ناراحتم خدا به مادرش صبر بده 😔

دفتر املا پسرم رو که باز کردم معلمشون امروز املا این جمله رو بهشون گفته بود بنویسن:

امروز دوستم به مدرسه نیامده است.... ‌.💔🖤

آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤

آخی چند سالش بود💔

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی خدا به دل مادرش صبر بده🖤

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

گریم گرفت 😢 خدا به خوانوادشون صبر بده الهی آمین ❤️‍🩹

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

7سال

عذر میخوام بخاطر کم عقلی مادرشه آخه بچه ۷ ساله چی حالیشه تنها بذاری خونه بری؟من معلمم پایه اول میفهمم اینا هنوز خیلی کوچیکن خیلییی اونقد که هنوز نیاز به مراقبت دارن

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.