2777
2789
عنوان

اگه جا من بودید چیکار میکردید تازه عقد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 50 پست
عکس تو مگه نقل نباته دسته همه باشه حتمن خودت دادی دیگه یا باید ازت اتو داشته باشه ادم غریبه بیکار نی ...

اگه پیجشو ببینی میفهمی چقد بیکاره😂

۲۴ ساعت دنبال آتو از بقیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جرا ب پلیس فتا گزارش نمیدین صفحشو ببنده 

چنروز پیش یه مریض احوالی از چت مشاوره دخترخالم اومد در حد تهدید گف میزارم فالوئرام ببینن یعنی اونشب تا صب با دخترخاله هام و آبجیام شرف براش نزاشتیم زنیکه معلوم الحال کاری کردیم مجبور شدصفحشو با صدوپنجاه کا دنبال کننده از دسرس خارج کرد 

چ گه خوریایی میکنن بعضیا 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
وقتی خودت به خودت شک داری و معلوم نیست چیکار کردی که اینقدر می ترسی ، بنظرم حقته ، وگرنه طلا که پاکه ...

اینقدر زود قضاوت نکن ، هر آدمی گذشته ای داشته بالاخره

و اگه تو گذشته پاکی داشته بقیه رو محکوم نکن یه روزی خدا به جور دیگه ای این بلا رو سرت میاره 

حالا هم گمشو از این جا اگه بلد نیستی حرف خوب بزنی حرف بد نزن و حال بقیه رو بدتر نکن

ولی مطمئن باش کارمای این حرفت رو خواهی گرفت

دیر یا زود

من منظورم تو متاهلیه ، چون میگه شوهرش که اوکی اده که گذشته ات به من ربطی نداره ، پس چرا باید بترسه ؟

خوب ادم دوست نداره ابروش تو جامعه بره  

شوهر ی بخشیشه 

خودمون و شوهرمون فامیل خانواده دوست اشنا داریم 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

پیجشو بده ریپورتش کنیم

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

میشه درموردامضات ورژیمت منم راهنمایی کنی گلم

بله عزیزم بپرس هر سوالی داری

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خیلی نامردی برا دشمنت هم بی ابرویی نخواه

برا دشمنم نمی خوام برا یکی از دوستام میخوام :)))

شوخی کردم عزیزم کی حوصله داره بیکاره این بلاگر

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خارج از کشورهاون خانم هم خارج بود؟

نه تو ایران بود

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺