2777
2789
عنوان

اگه جا من بودید چیکار میکردید تازه عقد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 50 پست

ادرسشو بذار بلاک و ریپورتش کنیم 

بالاخره یعنی دست کسی عکس خصوصی دو نفره داری؟ میترسی دست اون ادم تو خارج بیفته؟؟؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس تو مگه نقل نباته دسته همه باشه حتمن خودت دادی دیگه یا باید ازت اتو داشته باشه ادم غریبه بیکار نیست بیات همه رو تهدید کنه  برو پلیس فتا شکایت کن 

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

دیدی خودتو رسوا کرد

چیزی ندارم واسه رسوایی :)))

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

وقتی خودت به خودت شک داری و معلوم نیست چیکار کردی که اینقدر می ترسی ، بنظرم حقته ، وگرنه طلا که پاکه ...

شاید در گذشته اشتباهی کرده ؟ 

شما هیچ خطایی تو زندگی نکردی؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

معرفیش کن بدخواه هامون رو بدیم بهش رسوا کنه

خیلی نامردی 

برا دشمنت هم بی ابرویی نخواه