2777
2789

خیلی ببخشید استارتر.دوستان خیلی محاله که سه تا کلاسو تو یکسال بتونم تو مدارس بزرگسالان تموم کنم؟مثلا شهریور یک کلاسو امتحان بدم دی یک کلاس خرداد ۴۰۵ یک کلاس شهریورش یک کلاس دیگه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست یکی از دوستام با پسرای زیادی دوست بوده

بعد با یه آقای سنتی ازدواج میکنه اونم نمیدونم چه روشی بلد بوده میزنه تمام اطلاعات قبلی دختره میاد بالا

همه چیو میبینه انگار، عکس، چت و...

دوستم میگفت براش تعریف کرده انگار چند روز بین شون ناراحتی و قهر بوده بعدش آروم شده و به دختره گفته گذشته ت برام مهم نیست و دیگه عقد کردیم نمیشه کاری کرد و از این به بعد فقط ب من متعهد باش و اینجور چیزا

فکر میکنم خیلی منطقی رفتار کرده این آقا، وگرنه اکثر آقایون دیدشون بد میشه 

با کسی نبودم. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دوست یکی از دوستام با پسرای زیادی دوست بودهبعد با یه آقای سنتی ازدواج میکنه اونم نمیدونم چه روشی بلد ...

اگه منطقی بود اصلا نمیرفت ریکاروی کنه!!

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
دوست یکی از دوستام با پسرای زیادی دوست بودهبعد با یه آقای سنتی ازدواج میکنه اونم نمیدونم چه روشی بلد ...

موضوع من یه مقدار پیچیده ترِ ، من یه نفر پیج داره با تعداد فالوور بالا که ایران هم نیست و‌هویت مشخص و معلومی هم داره هم من و هم بقیه دخترارو تهدید میکنه که عکسایی که از خودش برا بقیه فرستاده یا عکسای دونفره یا چت شخصیش با ادمی که قبلا باهاش بوده رو‌پخش میکنه و این کارو کرده با چند نفر

حالا منو هم چند ماه پیش تهدید کرد بعد عکسمم گذاشت که عکسم یخورده واضح نبود چند نفر شناختن خیلیا هم نشناختن

تقریبا ۱۲۰۰ تا لایک هم خورده شوهرمم دید ولی میدونه این ادم مریضه گفت مهم نیست فقط بهش فکر نکن گذشتت مهم نیست برام الان میترسم عکس دونفره ای چیزی گیر بیاره بذار یه چیز بدتر بذاره واقعا آبرومو ببره ، من خودم اوکی نیستم روح و روانم بهم ریخته ... هیچکیم نتونسته ازش شکایت کنه 

موضوع من یه مقدار پیچیده ترِ ، من یه نفر پیج داره با تعداد فالوور بالا که ایران هم نیست و‌هویت مشخص ...

وا

چرا این‌ کارو میکنه

می‌شناسید همدیگه رو؟؟

چرا پلیس فتا نرفتی؟

چه تهدیدی میکنه؟در خواستی داره که در ازاش عکس پخش کنه؟