2777
2789

ما بیمارستانیم مم کار اموز پرستاریم اینجا اون دکتر بود فکر کنم 

یجایی بودم ک سه چار بار رد شد 

یکی دوبارم گذرا اون نگاه کرد منم نگاه کردم 

قد و هیکلش خیلی تایپم بود و دلم یجوری شد از دیدنش🥲🥲🥲😭😭ممکنه دیگع نبینمش

ولی معلوم بود بچه پولدار نیست ک مهم نیست اونم 

دوستم باهام بود شرط بستیم بش بگم ولی نشد یبار رفتم بگم بیمارا صدام کردن رفتم سرمشونو چک کنم

یبار دیگشم یکی از بچهای خودمون صدام کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا چرا بگی یه هوس زود گذره

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

به نظرم اول ببین اون چه دیدگاهی نسبت بهت داره بعد اول سعی کن با مهربونی و لبخند دلشو به دست بیای که فکر نکنه هولی بعد از این یه مدت گذشت بهش بگو یا اگه میبینی که دیگه نمیبینیش برو و محترمانه بهش بگو

نگو ولی یکاری کن خودش بیاد جلو یه ارتباطی بگیرید بعد حل میشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من اگ باشم برا طرف بمیرمم بش چیزی نمیگم

ب خودت نگا کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
به نظرم اول ببین اون چه دیدگاهی نسبت بهت داره بعد اول سعی کن با مهربونی و لبخند دلشو به دست بیای که ...

بخشمون یکی نیست من اومدم کنار راه پله درس میخونم امتحان دارم دیدم هی میاد و میره منم نزدیک تموم شدن کار اموزیمه تو این بیمارستان