2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز اول وقت ، خوندن سوره های واقعه ، ذاریات ، مزمل ، ذکر استغفار زیاد بگو ، ذکر یافتاح ، یا رزاق ، یا وهاب

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بعد اذان صبح این ذکرارو بگو

۱.یاغَفور یا وَدود(۱۰۰)۷۷ مرتبه

۲.إلهَ إلاَّ اللهُ المَلِکُ الحَقُّ المُبینُ(۱۰۰)مرتبه

۳.یَا رَازِق یَا فَتَّاحُ یَا وَهَّابُ یَا غَنِیُّ یَا مغنِی یَا بَاسِط ُ(۱۰)مرتبه

خوندن سوره واقعه

تونستی صدقه هم بده خوبه

لایک نکن دوستم🌱

ذکر زیاد میگم سوره میگم اگه نماز نخونم میشه بازم سوره خوند یانه

از نماز اول وقت غافل نشو 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

نمیدونم چرا از نماز خوندن دور شدم البته باردار هستم نمیدونم واسه اون کاهلی میکنم یا خودم دور شدم از ...

منم باردارم نشسته نماز میخونم 

نماز اول وقت بر‌کت عجیبی توی زندگی میندازه بهت آرامش میده بعد نماز خواسته هاتو به خدا بگو از ته دل باهاش حرف بزن به نیت رضای خدا کارخیر بکن به نیازمند کمک کن حتی کم ، اونوقت ببین خدا برات چیکار میکنه 

ذکرها و سوره هایی هم که گفتم بخون