2777
2789
منم باردارم نشسته نماز میخونم نماز اول وقت بر‌کت عجیبی توی زندگی میندازه بهت آرامش میده بعد نماز خوا ...

عزیزم نشسته سجده رفتن سختت نیست من فقط سجده رو اذیت میشم میز کوتاه هم ندارم روی متکا میشه سجده کنم اگه دراین مورد اطلاعی داری راهنمایی کن 

عزیزم نشسته سجده رفتن سختت نیست من فقط سجده رو اذیت میشم میز کوتاه هم ندارم روی متکا میشه سجده کنم ا ...

من زیاد خم نمیشم مهر رو یه کم میارم بالا سجده میکنم 

اگه هم تونستی از این جامهریهای پایه دار بخر

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نشسته سجده رفتن سختت نیست من فقط سجده رو اذیت میشم میز کوتاه هم ندارم روی متکا میشه سجده کنم ا ...

تا اندازه ای که در توانت هست خم شو و مهر رو روی پیشونیت بذار ، تا اندازه ای که اذیت نمیشی چون بارداری و مشکل داری اشکالی نداره سجده رو کامل نری فقط کمی خم شو و مهر رو روی پیشونیت بذار 

التماس دعا

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

انشاءالله نماز دعا هات قبول باشه عزیزم مرسی

ان شاءالله 🙏

خواهش میکنم عزیزم