2777
2789
عنوان

مامانای گل یه لحظه میاین

175 بازدید | 21 پست

من الان هفته ۷ بارداری هستم ، هفته شش رفتم سونو و جنینم قلب نداشت ، و قرار شد هفته هشت برم مجدد و سونو بدم 

هفته های قبل خیلی تهوع داشتم ولی الان تو این هفته اصلا تهوع ندارم و اشتهامم خوبه ، نگرانم خیلی  از این بابت که ممکنه قلب جنینم تشکیل نشده باشه و من علائم بارداری ندارم ؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حالت تهوع میاد و میره. حتی ممکنه چند هفته سینه هات درد کنه بعدش چند هفته کلا درد نداشته باشی. همش طبیعیه. تنها چیزی که طبیعی نیست اینه که لکه و خونریزی داشته باشی یا درد شدید

سلام الهی سلامت باشید

با اجازه استارتر عزیز

خانما من 40 المه بچه 13 ساله دارم و آندومتر دارم ولی 4 ساله دیگه دارم نمیخورم همسرم بچه دوم نمیخاد تا جایی ک تهدید به قتل و طلاق میکنه 

سابقه عقب انداختن و تا 10 روز شدن دارم ولی الان 6 روزه عقب انداختم چیکار کنم ؟ شرایط بی بی چک ندارم و کی از بدم؟

ایشالا که تشکیل شده نگران نباش 

منم دوتا بچه دارم یبارم بالا نیوردم یا حالت تهوع و ویار ناجور 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
سلام الهی سلامت باشیدبا اجازه استارتر عزیزخانما من 40 المه بچه 13 ساله دارم و آندومتر دارم ولی 4 سال ...

سلام عزیزم وقتی همسرتون اینجوریه باید سفت و سخت پیشگیری کنید 

الانم میتونید آزمایش بدین 

شرایط آزمایش با بیبی چک چه فرقی داره بگو یکی برات بگیره

یکم سیاه دونه بریز دهنت با آب بخور که اگه پریود گیره بیاد سریع

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
سلام الهی سلامت باشیدبا اجازه استارتر عزیزخانما من 40 المه بچه 13 ساله دارم و آندومتر دارم ولی 4 سال ...

شما سابقه عقب انداختن داری و خب عقب افتادن ۶ روزم طبیعیه با توجه به شرایطط 

ولی بعد از ده روز دیگه ازمایش و بیبی چک هردو جواب میدن 

سلام عزیزم وقتی همسرتون اینجوریه باید سفت و سخت پیشگیری کنید الانم میتونید آزمایش بدین شرایط آزمایش ...

مممنونم بخدا روانیه اگر واقعا مشکل داره بره وازکتومی

بمن میگه برو رحمت درآر برو لوله هاتو ببند 

حسرت بچه دوم رو بخاطر مادرش و زن داداش گور بگور شدش ب دلم گذاشت بچم واقعا تنهاست تصمیم دارم اگر باردار باسم جدا بشمو با بچه هام زنپگژ کنم لااقل روانشون سالم میمونه