2777
2789
عنوان

مامانای گل یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست
مممنونم بخدا روانیه اگر واقعا مشکل داره بره وازکتومیبمن میگه برو رحمت درآر برو لوله هاتو ببند حسرت ب ...

تصمیم با خودته عزیزم ولی بچه تنها بزرگ بشه خیلی بهتره دوتا بچه بدون پدر یا پدر پرخاشگر 

غمت به تنهاییش نباشه میرن مدرسه دوست پیدا میکنن و میگذره با این شرایط دیگه خواهر و برادر هم مثل غریبه ها شدن اکثرا ماه به ماه همدیگه رو میبینن 

انشاالله هر چی خیره براتون پیش بیاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مممنونم شکر خدا پ شدم . خودم ک خیری از خانواده ندیدم

خداروشکر عزیزم بیشتر مراقبت کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خداروشکر عزیزم بیشتر مراقبت کن

ممنون 

حتما

تو فکر شغلم

فکر کن دوستام دارن ب بازنشستگی فکر میکنن من بعد از ساختن ی زندگی و ی آدم از صفر بخاطر بی پانهژ و ترس از فردا میخام خودمو از صفر بسازم فقط خدا دستامو بگیره افسردگی شدید گرفتم کمی کارم سخته

ممنون حتماتو فکر شغلمفکر کن دوستام دارن ب بازنشستگی فکر میکنن من بعد از ساختن ی زندگی و ی آدم از صفر ...

خیلی کار خوبی میکنی عزیزم شما قوی هستی میتونی کافیه شروع کنی حتما موفق میشی گلم