2777
2789
عنوان

کیا معلم هستن یاقبلا معلم بودن

96 بازدید | 7 پست

معلمی شغل سختیه؟ 

خسته کننده اس!؟ 

من سابقه کار اداری دارم برام خیلی کسل کننده بود اصلا شادابی توش نداشت

معلمی چطور شغل شاداب و شیرینی هست؟ 

اینم بگم من خیلی درونگرام بنظرتون بدرد معلمی میخورم؟ 

اگه عاشق نیستی دوست داشتن نه عاشق اصلا نرو سمتش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه عاشق نیستی دوست داشتن نه عاشق اصلا نرو سمتش

اخه بعداز این همه تلاشو درس خوندن خیلی ناجور به اطرافیان بگم نمیشه

من رشتم علوم تربیتی جای دیگه بازار کار نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم سخته و مسئولیت داره ، علاوه بر بچه ها با والدین اون ها هم طرفی 

جدای از اون یه صبح تا ظهر یک سره در حال صحبت کردن باید باشی جوری که ظهرش دیگه توان حرف زدن نداری ، از دانش آموزاها ممکنه ویروس های جور وا جور بگیری و با اون حالت بری سر کلاس 😁

کارکردن با دوره ابتدایی بیشتر خسته کننده و زمان بره 

اما اینم بگم هر شغلی سختی خودشو قطعا داره نمیشه گفت یه شغل می‌خوام که بدون دردسر باشه 

ولی خب مشکلات کار با کودک و مدرسه اینهاست  که اگه یک ذره هم علاقه مند نباشی به هیچ عنوان نمیتونی کار کنی ، در واقع خودت خیلی اذیت میشی 

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
بله عزیزم سخته و مسئولیت داره ، علاوه بر بچه ها با والدین اون ها هم طرفی جدای از اون یه صبح تا ظهر ی ...

از همین مسئولیتش میترسم🥲

البته بچه هارو دوست دارم

اما دائما استرس اینو دارم اگه نتونم معلم خوبی باشم وبچه ها یادگیری خوبی سرکلاسم نداشته باشن چی🫣

از همین مسئولیتش میترسم🥲البته بچه هارو دوست دارماما دائما استرس اینو دارم اگه نتونم معلم خوبی باشم ...

عزیزم یه پیشنهاد دارم ، دو الی سه ماه به عنوان کاروز کنار دست مربی مهد یا آموزگار ابتدایی تو مدرسه غیرانتفاعی کار کنید ببین میتونی ؟ شرایطشو داری ؟ در واقع خودتو محک بزن گلم❤️

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
عزیزم یه پیشنهاد دارم ، دو الی سه ماه به عنوان کاروز کنار دست مربی مهد یا آموزگار ابتدایی تو مدرسه غ ...

آخه میگن آزمون استخدامی آخرین سالیه که برگزار میشه

ومن فرصتی برای آزمون وخطا خودم ندارم

من روحیه ام جوریه که خیلی زود خودم رو با شرایط وقف میدم

الانم که بازار استخدامی گرمه این همه درس خوندم که آرزوی پدرمو محقق کنم🥲 ولی دلم میخواد رضایت حداقلی از شغلم داشته باشم بچه ها دوستم داشته باشن اما بخاطر روحیه درونگرایی میترسم بازخورد مثبتی نباشه