2777
2789

بدنم خیلی ضعیفه و الان به اندازه کافی قلب درد و سردرد دارم به خاطر اعصاب، از یه طرفم کنکور و شبه نهایی و امتحان اینا دارم واقعا وقت مریض شدنم نیست 

بعد با دوستم که داشتم حرف میزدم وقتی داشت خداحافظی میکرد گفت گلوم درد میکنه هیچی نمیتونم بخورم، اصلا هم براش مهم نبود که به من سرایت کنه 

ویتامین c دارم میخورم ، به جزاون چی کار کنم که مریض نشم؟ 

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

ماسک 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

قرص سرماخوردگی بخور

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای مقوی مثل ابگوشت بخور

ویتامین سی اهن وامگا ۳

اب نمک عرغره کن

ماسک بزن

دستاتو دائم بشور

اگرم تو فضای بسته میری حتما دم پنجره باز بشین

دمنوش های گرم بخور

ابجوش عسل لیموترش خیییلی خوبه

برای عفونت گوشم کپسول کلاموکس میخورم ممکنه تداخل داشته باشه؟

نمیدونم عزیزم اینو وقتی رفتی داروخونه بپرس

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم