2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 27 پست

اگه شوهرت پشتت نباشه اگه بجنگی و دفاع کنی میشی اون آدم بده و بی ادب ک دورتم خالی میشه 

اول باید شوهرت پشتت باشه .بعدم زود از کوره درنری فقط بخای جواب بدی بگی آخیش خنک شدم باید عاقل باشی و صبور 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج تا از چندتا پسر؟

هر کدام یکی دو سه تا طلاق دادن 

فقط کافیه مادرشوهرم دستور بده ...

مادر شوهرم از یک عروس خوشش نیاد دستور طلاقش را صادر می‌کنه.  خودش میگه از هر عروسی خوشم نیاد ردش میکنیم بره. 

مادر شوهرم میگه مادر یکیه مادر را نمیشه عوض کرد ولی زن را میشه عوض کرد. 

مادر شوهر من میگفت تا من هستم مادرت کاره ای نیست باید من را دوست داشته باشی واقعا میگفتااااااا😑😑😑

مادرشوهرمن میگفت محرم اسرارت منم. واقعا هم بود تکون میخوردم تهش رادرمیاورد وبعدش هم کف دست مردم بود

❤️❤️

هر کدام یکی دو سه تا طلاق دادن فقط کافیه مادرشوهرم دستور بده ...مادر شوهرم از یک عروس خوشش نیاد دستو ...

چه رفتاری درمقابلش داری؟

جسارتا چندسال از ازدواجت میگذره؟

مام یه نمونه از این مادر شوهرا داریم تو فامیل فقط یه عروس از پسش برمیاد ،انقد رفت و امد نداریم که نمیدونم چیکار میکنه

چه رفتاری درمقابلش داری؟جسارتا چندسال از ازدواجت میگذره؟مام یه نمونه از این مادر شوهرا داریم تو فامی ...

دیگه باهاش رفت و آمد ندارم...

همه عروس ها را طلاق داده . همشون بچه داشتند .

مادر شوهرم نرمال نیست . 

ببین یه چیزی بهت بگم ، از همون اول حد و حدود رو مشخص کن ، من از اول گربه رو در حجله کشتم ولی انقدر با سیاست و بدون تنش که همسرم اصلا متوجه نشد ، تفاوت فرهنگی بین خانواده من و همسرم زیاده چون از دو ملیت مختلفیم و اوایل مادر همسرم سعی میکرد خودش همه کاره باشه ، فامیلاشون خیلی حرفا میزدن ولی من به معنای واقعی حاضر جواب بودم و هستم ، حقمو خودم میگرفتم و منتظر نبودم همسرم ازم دفاع کنه و البته در کمال ارامی ، الان بعد از حدودا ۱سال و نیم ، فهمیدن من کم نمیارم و با اختیاط باهام حرف میزنن

ازروز اول سعی کن درست انتخاب کنی، یه خانواده ای که سطح فرهنگی و تفکراتش با تو بخونه،

پس با دید باز انتخاب کن.

بعدش که وارد اون خانواده شدی سعی کن زندگیت حریم و مرز داشته باشه.

دیگه فک نمیکنم اگه همسرتم همراهت باشه،تو روابطت با خانوادش مشکل خاصی داشته باشی

میمونه یسری اختلاف نظر کوچک و یا تیکه کنایه هایی که ممکنه بزنن، که اونموقع اینقدررر خودت از زندگیت راضی هستی که اصلا به این حرفها محل نمیدی