2777
2789

عقد هستیم مدت طولانی ، شرایط مالیمون هم خوب نیست ، پدر شوهرم حمایت نمیکنه و خب خودمون هم دستمون خالیه ، بابامم نهایتا بتونه مقداری از جهاز عرف منطقمون رو بده ، هرچی به ذهنتون میرسه واسه کم خرج گذروندن عروسی و راحت سر زندگی رفتن بگید بهم ،واستون صلوات می‌فرستم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگیرینبجاش به بچه های کار یه مبلغی کمک کنین

واقعا این کار بهم حس خوبی نمیده

دیگه همون وسایل ارزون و اونایکه مورد نیازه رو باید بگیری دیگه.عروسیم کم‌جمعیت و غذای ارزونشهر های ما ...

کدوم شهر 

اقا وبانو دعوت کنیدکلا۱۰۰نفر و بدون هیچ ارایش و فیلم و لباس و..که گرون باشهمثل ولیمه در رستوراناگرم ...

واقعا بدون آرایش و لباس که نمیشه دیگه 

نگیرینبجاش به بچه های کار یه مبلغی کمک کنین

طرف میگ پول ندارم برا خودم عروسی بگیرم بره ب بچه های کار پول بده بخدا ما با این شرایط اقتصادی خودمون خوشبخت تر از بچه های کار نیستیم واسا ی قرون پول صدبار جون میکنیم

عزیزم نمیخوادبرای مردمی که چندروزبعدیادشون میشه توعروسی چی خوردن خیلی خرج کنی بروخونه خودت زودترحرفوحدیثاهم کمترمیشه

میتونه لباس عروس قیمت مناسب کرایه کنی بری آرایشگاه بعدشم بری آتلیه قیمت مناسب چندتاعکس بگیرین

برای مهموناهم اگه مکانی بزرگ سراغ دارین حالت حسینیه عصرانه فقط خانوماروبگین یاولیمه بدین شام رده اولی هارودعوت کنین یاتوخونه یارستوران

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!