2777
2789
عنوان

عصبی بودم بهش پیام دادم

210 بازدید | 10 پست

قضیه اینه که این آقا بعد از چهار ماه رابطه مجازی یک شب وای فای مشکل داشت گفتم بزار بعدا پیام میدیم گفت نههه شارژ می ریزم عزیزم برات به زور قبول کردم بعد میگفت ۷۰ تومنی یه بیست تومنی گفتم کمتر بریز بعد یک بحث گفت اره پول هم گرفتی دیگه حالم بهم خورد و ادامه ندادم ولی بعد چند ماه با یک شماره دیگه ۷۰ تومن بهش دادم الان بعد چند ماه بهش گفتم گدا گشنه اخه با بیست تومن یک جوراب هم نمیشه خرید امیدوارم یک خراب گیرت بیاد پرنسسعلی بعد جواب داد تو کی هستی و اینا بعد گفت نه من دامادشونم اون نیستش 😂😂😂😂😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گفت پول هم گرفتی می دونی من از کسی پول نمی گیرم و نگرفتم به شدت مغرورم ولی خوشش اومده بود فک کنم ...

میفهمم...

برا منم تو زندگیم پیش اومد یه بار همچین چیزی..

اما من گذاشتم طرف دوباره اومد سمتم...

یکم گذشت بحثشون پیش کشیدم هی...هی شرمنده شد و هی معذرت خواست تا یه وقتی که یه پول زیادی ازش خواستم... گفتم اگه راست میگی بده ... داد... بعدم قطع رابطه کردم.   دیگه روش نشد حرف پولو بزنه

یعنی اینجوری حالش رو گرفتم . نه که پولشو پس بدم

میفهمم...برا منم تو زندگیم پیش اومد یه بار همچین چیزی..اما من گذاشتم طرف دوباره اومد سمتم...یکم گذشت ...

بعد چند ماه التماس میکرد که برگردیم کلا من پولش رو دادم حتی خودش هم خودشو گردن نگرفت الان دلم خنک شد بهم حرفای بد زد به خاطر بیست تومن برم به جهنم

بعد چند ماه التماس میکرد که برگردیم کلا من پولش رو دادم حتی خودش هم خودشو گردن نگرفت الان دلم خنک شد ...

واقعا برای بیست تومن گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی فقط همون بیست تومن بود؟ یا چیزای دیگه ام بود؟؟؟؟؟؟؟

واقعا برای بیست تومن گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی فقط همون بیست تومن بود؟ یا چیزای دیگه ام بود؟؟؟؟؟؟؟

ب خدا همین بیست هزار تومن بعد میگفت می دونی من که قصدم جدی نیست گفتم کی تو رو خواست برو باورم نمیشه هم چنین ادم هایی وجود دارند 

ب خدا همین بیست هزار تومن بعد میگفت می دونی من که قصدم جدی نیست گفتم کی تو رو خواست برو باورم نمیشه ...

میدونی اون وقتی که گفت ۷۰ شارژ میگیرم... اگه میگفتی ۷۰ چیه دیگه حداقل ۳۰۰ بزن....

به خودش جرات نمی‌داد همچین حرفی بزنه...

ولی وقتی گفتی ۷۰ زیاده و ۲۰ بزن همچین جسارتی پیدا کرد