2777
2789
عنوان

پس انداز یواشکی دارین خانما😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 53 پست
والله کلی پس انداز داشتم همشو خرچ خونه کردم بیکار شد ۲ سال ولی همیشه پس انداز مخفی داشته باشید به هی ...

الان عذاب وجدان گرفتم

که من الان دروغگویم🤔😂 البته نپرسیده ک دروغ باشه

نمیدونم یجوری شدم

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خاله دارم شوهرش خیلی پولداره کارخونه داره برا خالم شاید یه کیلو طلا خریده باشه ،یبار دعواشون شد خالم اومد قهر یه هزاری نداشت برا بچش یه بستنی بخره ، همه میگفتن یعنی هیچی نداری ۲۰ساله زن این مردی؟ چون میدونید که طلا اینا مال مرده مگر اینکه بپیچونی بیاری ،خلاصه درس عبرت شد برام 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
یه خاله دارم شوهرش خیلی پولداره کارخونه داره برا خالم شاید یه کیلو طلا خریده باشه ،یبار دعواشون شد خ ...

همینه شوهرمنم تقریبا مثل شوهر خالته درامدش خیلی بالاست ولی من خودم یطوریم مثلا پول میگیرم ازش شبا عذاب وجدان دارم

همشم مقصر تربیت پدر مادرمه اینطوری شدم🤦‍♀️

💍♥️

الان عذاب وجدان گرفتمکه من الان دروغگویم🤔😂 البته نپرسیده ک دروغ باشهنمیدونم یجوری شدم

نه بابا دوروغ چی خواهر شوهر من کلی طلا و سکه پس انداز داره فکر کنم پول یه واحد شه براش 

جاریامم کلی طلا و سکه دارن 

داری از خرجی خودت پس انداز میکنی 

یه حساب بانکی دارم رمز دوم کارتمو ندارم خود کارتمو هم شکستمفقط میشه واریز کرد‌لین حساب یواشکی ...

منم همینطور😂از مجردیم یه کارت داشتم

رمز دومم نداشت

انداخته بودم ته ته وسایل قدیمی

فقط واریز میکردم دست نمیزدم بعد دادم سکه و گوشوار این‌چیزا

💍♥️

نه بابا دوروغ چی خواهر شوهر من کلی طلا و سکه پس انداز داره فکر کنم پول یه واحد شه براش جاریامم کلی ط ...

من کلا وسواس فکریم همش فکر بد میکنم راجب خودم🤦‍♀️

💍♥️

نه بابا دوروغ چی خواهر شوهر من کلی طلا و سکه پس انداز داره فکر کنم پول یه واحد شه براش جاریامم کلی ط ...

این فرق میکنه مثلا منم خیلی طلا دارم ولی یواشکی نیست اختیار کامل ندارم روش نمیتونم بدون مشورت خرجش کنم ولی پس انداز یواشکی کاملا مال خودته

همینه شوهرمنم تقریبا مثل شوهر خالته درامدش خیلی بالاست ولی من خودم یطوریم مثلا پول میگیرم ازش شبا عذ ...

ماهیانه چقدر میگیری؟ من ۱۰ میگیرم ماهی ۳/۵میدم قرعه خونگی بقیه شو خرج خونه میکنم که ضایع نباشه😂 ولی واقعا این حس خودمه شوهرم اصلا نمیپرسه چیکارش کردی میتونم کلشو جمع کنم ولی منم عذاب وجدان میگیرم

این فرق میکنه مثلا منم خیلی طلا دارم ولی یواشکی نیست اختیار کامل ندارم روش نمیتونم بدون مشورت خرجش ک ...

همون میگم دیگه کسی نباید بفهمه البته منم یواشکی برا خواهرشوهرمو جاریم فهمیدم 

ماهیانه چقدر میگیری؟ من ۱۰ میگیرم ماهی ۳/۵میدم قرعه خونگی بقیه شو خرج خونه میکنم که ضایع نباشه😂 ولی ...

مبلغ معلومی نمیگیرم قرار بود ۱۰بده منصرف شد ولی کلا بیشتراز ۱۰ هزینم میشه هربارم بگم پول میریزه 

ولی الان پشیمونم تا اسفند ک وامم تموم بشه🤦‍♀️🥲حس میکنم ۲۲۰۰

اندازه ۲۰۰ملیونه😂😂

حالا۸ملیون وامم دارم اونو خودش میده برام مهم نیست😂

💍♥️

ماهیانه چقدر میگیری؟ من ۱۰ میگیرم ماهی ۳/۵میدم قرعه خونگی بقیه شو خرج خونه میکنم که ضایع نباشه😂 ولی ...

منم‌شوهرم نمیپرسه ولی مثل ادمایی کار بدی کردم

میام خودمو لو میدم الکی میگم فلان چیزو خریدم😐😂 ولی اون حتی یادش نیست

فکر عید ۱۰ملیون بهم داد حتی یادش رفته بود برا عیدیم بود طلاهم برام خرید

خودم گفتم ۱۰ملیونو هنوز دارم اون گفت عه من اصلا یادمم نبود

من خیلی گاوم😐😂

💍♥️