2777
2789
عنوان

پس انداز یواشکی دارین خانما😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 53 پست
منم دارمپنهان نیست البته نمیدونم پنهانه یا نه چون پیامای موجودیم تو گوشیم هست و نمیدونم میخونه یا نه ...

اره من رسیدارو پاک میکنم ولی تراکنشارو هست نمیبینه جز یبار تو دستم بود موجودی کارت اصلیمو دید فقط

اون یکی کارتمو نه

💍♥️

از اونحایی که به هیچ مردی نمیشه اعتماد کرد حتی بعد از سی یا چهل سال زندگی مشترک، معتقدم که زن همیشه باید یه پس اندازی برا خودش داشته باشه

با افتخار ❤️🤍💚 تاجی و آریایی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متاسفانه عادت ندارم نمیدونم خوبه یا بده ولی حقوق خودمم میدم قسطای شوهرم البته خونه خریدیم با وام ...

خب کار بدی نکردی اتفاقا خوب بوده اگر شوهرت لایق خوبیات باشه

من شوهرم نیازی به پول من نداره۲۲۰۰هم پیشش پول خورده درامدش بالاست

💍♥️

خب کار بدی نکردی اتفاقا خوب بوده اگر شوهرت لایق خوبیات باشهمن شوهرم نیازی به پول من نداره۲۲۰۰هم پیشش ...

خب خوبه پس خداروشکر 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بنظرم شما هوش اقتصادی دارید کارت اوکیه ولی از اونجایی که زندگی مشترک باید در جریان بودن چیزی که میخا ...

فقط الان نه ها

من حتی زمان مجردیم دوتا کارت داشتم نصف درامدمو یا میدادم وام طلا میخریدم.یا میریختم تو اونو کارت جمع ک میشد وسیله کاربردی میخردیم یا سکه

💍♥️

فقط الان نه هامن حتی زمان مجردیم دوتا کارت داشتم نصف درامدمو یا میدادم وام طلا میخریدم.یا میریختم تو ...

الان مشکلی نیست بعدا بگید فقط بگید مهم گفته 

آفرین بهتون کار خوبی کردید

کاربر آقا هستم
من شیش تومن😂

وقتی مجرد بودم ۵و۲۰۰پول پس انداز داشتم از کارم

یروز از دهنم در رفت به‌مامانم گفتم که اینقد دارم

فردا صبحش ساعت ۹ ۱۰ بود ما بزور مامانم تو بازار بودیم😐

یه ربع سکه خریدم باهاش الان ربع سکه حدود۲۴تومنی هست فکر کنم

💍♥️