2777
2789
عنوان

پس انداز یواشکی دارین خانما😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اون بچه هام از ترس خودشون رو لو میدناین وامیم من برداشتم خونگیه پیش خالمه😂🤦‍♀پشیمانم خواهر پ ...

من ماهی سه میدم هی به مامانم میگم کی تموم میشه ،مامانم میگه چقدر نگرانی تو که داری میگم چون یواشکیه انگار دارم مواد جابجا میکنم همش میگم تموم بشه راحت شم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من ماهی سه میدم هی به مامانم میگم کی تموم میشه ،مامانم میگه چقدر نگرانی تو که داری میگم چون یواشکیه ...

دقیقا همینه عین حقیقت

بخدا اینگار دارم قتل میکنم😐😂حالا واقعا۲۲۰۰پولی نیست ارزشی نداره ولی الان چون یواشکیه برام خیلی سخته

💍♥️

اسی ماهی ۲۲۰۰ از شوهرت پول تو جیبی میگیری یا خودت کار میکنی میشه بگی چجوری خدا خیرت بده بمنم بگو 🤕

نه بیکارم

میگم پول برام بریز😐 مردی خودش بخواد بده میده

پدرم خودزنیم میکردی نمیداد

ولی شوهرم از روز اول نامزدی خودش میداد

میگم کارتم خالیه زشته زنت کارتش خالی باشه برام پول بریز میریزه😐😂

💍♥️

نه بیکارممیگم پول برام بریز😐 مردی خودش بخواد بده میدهپدرم خودزنیم میکردی نمیدادولی شوهرم از روز اول ...

شوهر من فوق خسیس میگه هر چی بخایی خودم از بقالی میگیرم میارم خریدم با خودم برو هیچی نمیده یسری کارت حقوقشو داد اینقد خودش هزینه تراشی کرد پول قسط بدهی به فلانی قرض دادم خرج ماشین کردم و... کلا ۵ تومن میموند اونم خرج نمیکردم تا اخر ماه گشنه نمونیم خلاصه اون کارتم یسری دعوا کردیم ازم گرفت دیگه از اون کارته ام شدم 😐😐😑😑

شوهر من فوق خسیس میگه هر چی بخایی خودم از بقالی میگیرم میارم خریدم با خودم برو هیچی نمیده یسری کارت ...

من شوهرم وقتی کارتشو میده میگیرم بعد انتقالش میدم میگم‌انتقال دادم کارتتو بردار😐اینطوری بهتره دیگه هرچیم خواست بگه امروزم گفت هرچی خواستی بخری دیگه کارتمو بهت میدم دیروزم کارتش دستم بود نگفتم نه

دیروزم رفتم انتقال دادم اینطوری تو میتونی یکم‌کم زیاد کنی پس انداز کنی ولی اونطوری نه

💍♥️