aylinslllll مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 11 عنوان پسری که بهت میگه 85 بازدید | 10 پست پسری که بهت میگه دخترم یعنی چی🤨 1404/02/14 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9453 هیچی کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
فسقل_قلبش عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1112 فقط توو نی نی سایت این حرف قشنگ رو مسخره و زشت میدونن خیلی هم حرف قشنگیه ب من امنیت و آرامش میده ۷ سالگیم بابامو از دست دادم شوهرم گفت من هم عشقتم هم رفیقتم هم شوهرتم و هم مث دخترم ازت مواظبت میکنم واسه من مقدس ترین حرفه من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...
amin5556 عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 2192 فقط توو نی نی سایت این حرف قشنگ رو مسخره و زشت میدونن خیلی هم حرف قشنگیه ب من امنیت و آرامش میده ۷ س ... واقعا همسر شما خیلی با محبت جنتلمن درود به شرفش کاربر آقا هستم
فسقل_قلبش عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1112 واقعا همسر شما خیلی با محبت جنتلمن درود به شرفش مرسی نظر لطفتونه من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...