2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

104 بازدید | 22 پست

بچه ها من بچم پنج روزشه و امروز رفتم دکتر زردیش ۱۰/۶ بود گفتن برو قطره بهت میدم صبح و شب بده بچه بخوره و فردا دوباره بیا اگه بالا رفته باشه باید تو دستگاه بخوابه اگه هم پایینتر اومده باشه که همین روال پیش میریم الان انقدر ترس و نگرانی دارم که شاید بچم زردیش بالاتر رفته باشه بگن دستگاه خیلی میترسم نمیدونمم چیکار کنم شیر خشت یک قاشق چ دادمش قطره هم دادمش یه چند باری هم سر و صورت و گردن و دست و پا بچه رو با کاسنی شستم خودمم شربت عرق کاسنی چند باری خوردم و گرمی جات هم‌ نمیخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس:نداره دستگاه :ولی تا میتونی شیر بهش بده بچه دفع داشته باشه زردی میاد پایین حتی شده شیر خشک  :زیادم لباس تنش نکن گرما زردی رو میبره بالا محیط خنک باشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شیرم میخوره ولی بازم همینجوره امروز زیاد ادرار مدفوع نکرده با اینکه کلی شیر خورده بود

من به پسرم شیرخشک دادم زود برطرف شد شماهم ببین شرایطتتون چطوریه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ترس:نداره دستگاه :ولی تا میتونی شیر بهش بده بچه دفع داشته باشه زردی میاد پایین حتی شده شیر خشک :زیا ...

میگن خیلی داغه و فکر اینکه بچم بره تو دستگاه بغضم میگیره

میگن خیلی داغه و فکر اینکه بچم بره تو دستگاه بغضم میگیره

نه داغ نیست اتفاقا چون نوزاد و بدون لباس و لخت میزارن تو دستگاه سردش هم میشه :اکه گذاشتی چشم بند حتما یادت نره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

دستگاه که ترس نداره عزیزمن 

هفته قبل بچه ی آبجیم ازمایش داد رو ۱۲.۹بود و باباش سریع رفت براش دستگاه اجاره کرد دوشب گذاشتنش زیر نور مهتابی ازمایش داد اومده بود رو ۷.۸ که نرماله 

دیگه هیچ کار اضافه دیگه ای هم نکردن 

دستگاه هم کرایه اش شبی۲۵۰ـ۳۰۰ تومنه کار هم باهاش راحته

البته این بچه دوم بود و برا بچه اولی اونا هم مثل شما میترسیدن خیلی تلاش کردن بدون دستگاه درست بشه ولی نشد 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️