2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
میگن خیلی داغه و فکر اینکه بچم بره تو دستگاه بغضم میگیره

نه بابا داغ که نیست تازه شاید بچه سردش هم بشه 

بچه باید لخت باشه فقط پوشک داشته باشه و چشم بند 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شیر خشکم خیلیا گفتن ولی امتحان نکردم میگن کاسنی روزی دو قاشق بهش بدم

به نوزاد جز شیر مناسب نیست دادن این خوراکی ها ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دستگاه که ترس نداره عزیزمن هفته قبل بچه ی آبجیم ازمایش داد رو ۱۲.۹بود و باباش سریع رفت براش دستگاه ا ...

ایشالا که خوب بشه این زردی خیلی برام سخت و ناراحت کننده شده مخصوصا که اطرافیان هم کلی ادمو میترسونن انگار بچه خدای نکرده بیماری لاعلاج داره

ایشالا که خوب بشه این زردی خیلی برام سخت و ناراحت کننده شده مخصوصا که اطرافیان هم کلی ادمو میترسونن ...

نه اصلا نترس به خدا یه شب براش دستگاه کرایه کن بیار خونه بذارش زیرش بعد ببر چک کن ببین چقدر پایین اومده  

خیال خودتو یه شبه راحت کن 

اصلا چیز ترسناکی نیست 

بچه اولی آبجیم همه ی ما حال شما رو داشتیم و هر کی هر چیزی میگفت گوش میکردیم از دارو و عرقیجات تا تیغ زدن پشت گوش بچه و دادن شیر خشک به جای شیر مادر ولی هیچ کدوم افاقه نکرد تا دیگه بعد از دوسه روز که همه چی رو امتحان کردیم با ترس و لرز دستگاه کرایه کردیم یه شب گذاشتیمش زیرش و با کمال تعجب بدون درد و دردسر نرمال شده بود 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

انشالله زود خوب بشه عزیزم اصلا استرس نداشته باش زردی رو بیشتر بچه ها دارن و همه هم زود خوب میشن

نه اصلا نترس به خدا یه شب براش دستگاه کرایه کن بیار خونه بذارش زیرش بعد ببر چک کن ببین چقدر پایین او ...

شوهرم گفته اگه بالا رفته باشه براش دستگاه میگیرم منم اول گفتم خوبه دستگاه زود میاد پایین ولی بعد مامانم گفت دستگاه انقدر داغه که بچه خیلی سختشه و فلان

شوهرم گفته اگه بالا رفته باشه براش دستگاه میگیرم منم اول گفتم خوبه دستگاه زود میاد پایین ولی بعد مام ...

نه اصلا داغ نیست  

تازه ما میترسیدیم نی نی سرما بخوره و اتاق رو نمیذاشتیم سرد بشه