2777
2789
عنوان

دوران چندش نوجوانی کمکم کنین

314 بازدید | 41 پست

پسرم ۱۶ سالمه.آخرین امیدم برای درمان خودم اینجاست.چیکار کنم ریشام کمتر بشه؟؟با تیغ نمیزنمشون با ماشین میزنم ولی خیلی زود رشد می‌کنه.نمیخوام تو این سن اینهمه ریش داشته باشم هر راهکاری داریم بگین تروخدااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نمیشه کرد تو ک برعکسی‌ انگار 

داداشم همسن تو ک بود خودشو تیکه تیکه میکرد ریش داشته باشه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

وا دیوانه ای😑خیلی خوبه ک از خداتم باشه همه پسرا ارزوشونه تو این سن ریش داشته باشن

دوست دارم ولی یکی دو سال بعد.من دو ماه دیگه ۱۶ میشم الا ن ۱۵م و خیلی خیلی زوده. هر کی میبینتم فکر می‌کنه ۱۸ سالمه😒

الان نمیخوای دوسال دیگه ک وارد جامعه شدی لازمت میشهخیلیا الان میرن مو میکارن رو صورتشون. ناشکری نکن

من همینو میگم.الان میخوام کم باشه نه که نباشه.دو سال دیگه ولی کنم در میاد.من دوست دارم ریش ولی تو سن کم نه