2777
2789
عنوان

دوران چندش نوجوانی کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همینو میگم.الان میخوام کم باشه نه که نباشه.دو سال دیگه ولی کنم در میاد.من دوست دارم ریش ولی تو سن ...

برو آرایشگاه بگو برات وکس کنه. دیر به دیر درمیاد. ولی پدرت درمیاد موقع انجام

من ۱۵ سالمه.ریش دوست دارم ولی از الان نه که هر کی ببینه فکر کنه ۱۸,۱۹ سالمه

دادامه منم ۱۵ سالشه ریش داره ولی خیلی کم هستن اون همونشم با ژیلت میزنه صورتش پر جوش میشه 😑

کاری نمیشه کرد تو ک برعکسی‌ انگار داداشم همسن تو ک بود خودشو تیکه تیکه میکرد ریش داشته باشه

من نمیگم نداشته باشم.میگم تو این سن نداشته باشم سال بعد یا دو سال بعد باید داشته باشم.بین همین های سالمم از همه بیشتر ریش در میارم😑اینه که بدم میاد 

من نمیگم نداشته باشم.میگم تو این سن نداشته باشم سال بعد یا دو سال بعد باید داشته باشم.بین همین های س ...

مطمئن باش دوستات غبطه میخورن بهت

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

دادامه منم ۱۵ سالشه ریش داره ولی خیلی کم هستن اون همونشم با ژیلت میزنه صورتش پر جوش میشه 😑

من بین همسن هام از همه بیشتر ریش دارم.این ناراحتم می‌کنه و بدم میاد

من بین همسن هام از همه بیشتر ریش دارم.این ناراحتم می‌کنه و بدم میاد

این طبیعت سنتونه داداش منم چون تو مدرسه مسخرش میکردن ریش و سبیل خودشو زد😇 هر چی هم میگفتیم نزن سیخ میشه گوش نکرد الان همونطوری شده به حرف بقیه چرا اهمیت میدین آخه 

وکس چجوریع؟؟گرون که نیست؟؟

مثل موم عسل . ذوب میکنن بعد میزنن به صورت و بعدش که کمی خشک شد ، جدا میکنن سریع. اما خیلی درد داره و اینکه چون صورتت هم هست و دوران بلوغی احتمال زیاد بشدت جوش بزنی بعدش. لیزر هم نرو بنظرم چون کلا از بین میبره ریش‌هاتو یا اینکه سکه سکه درمیاد ریشات و خیلی زشت میشه. 

این طبیعت سنتونه داداش منم چون تو مدرسه مسخرش میکردن ریش و سبیل خودشو زد😇 هر چی هم میگفتیم نزن سیخ ...

من برای اینکه آسیب نبینه با تیغ نمی‌زنم با ماشین میزنم.

من رو تو باشگاه مسخره میکنن....

وقتی میبینم فیسم با فیس کسی که ۵ سال ازم بزرگترها تقریبا یکیع ناراحت میشم