2777
2789

سلام خانما میخوام از زندگیم بگم براتون شاید کسانی هستن که درکم کنن من یک سال ونیمه هست که قهر کردم و اومدم خونه بابام به خانواده شوهرم و شوهرم گفتن که برام خونه بزارید تا بخاطر پسرم برگردن چون دیگه تحمل مادر شوهر و خواهر شوهر خیلی سخت شد برام ولی اونا قبول نکردن و اقدام به طلاق کردن و حتی مشاوره طلاق هم رفتیم ولی همسرم قبول نمیکنه که برام خونه بزاره چون مادرش راضی نمیشه وقتی مشاوره تمام شد و رفتیم پیش قاضی و از حق و حقوقم حرف زد برگشتیم خونه منو بابام چند روز بعد با ما تماس گرفتن که پرونده شما برگشت خورد و الان بعد از یک سال و نیم بلخره خانوادش قبول کردن که خونه بزارن ولی خودش میگه که من زنم رو نمیخوام و راضی نمیشه که من برگردم منم گفتم که دیگه بر نمیگردم مردی که من رو نمیخواد برا چی باید برگردم پیش الان شما بگید که من کار درستی میکنم که طلاق بگیرم و برا مردی که منو نمیخواد بر نگردم 

الان این چند وقته که مامانم خیلی حرف زور میزنه بهم و دعوام میکنه دیشب به خواهرم میگه که من از فرشته خسته شدم منم بخدا دیگه تاقت ندارم خیلی سخته که مادرت همچین حرفی بزنه بعد مادرم خیلی تفرقه میزاره بین منو داداشام و این خیلی اذیتم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چهار سال پیششون زندگی میکردم تو یه اتاق ولی دیگه خسته شدم

وای خدا خیلی سخته ....به نظرم به خاطر بچه ات برگرد سرزندگی شوهرت عصبیه یه چیزی میگه بعدا بهتر میشه دیدی بهتر نشد اون موقع طلاق بگیر یه امتحانی کن ببین چی میشه

[QUOTE=380951639]وای خدا خیلی سخته ....به نظرم به خاطر بچه ات برگرد سرزندگی شوهرت عصبیه یه چیزی میگه بعدا بهتر میشه د ...[/QUOT

شوهرم آدم نیست خیلی بهم خیانت کرد دست به زن داره همیشه منو کتک میزنه حتی به پسرشم رحم نمیکنه بازم میزنتش و حتی خود ارضایی هم میکنه واقعا دیگه تحمل زندگی با همچین مردی رو ندارم