2777
2789

تونستید بپذیرید و به حالت عادی برگردید 😥 

من تا الان عضو درجه یک خانواده مثل پدرمادر یا خواهر برادر و همسر و فرزند از دست ندادم ولی مادربزرگ و پدربزرگامو از دست دادم . خیلی غصه خوردم ولی از وقتی مادربزرگم رفته و از وقتی به این فکر میکنم که مامان بابام الان حدود ۵۵ سالشونه و شاید بیست سی سال دیگه نباشن .

دلم میخواد از غصه بمیرم 😭 من بدون اونا نمیتونم زندگی کنم ، ارزو میکنم خودم قبل از مامان بابام بمیرم .

اونایی که از دستشون دادید چه جوری تونستید تحمل کنید 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده سالم بود پدرم فوت شد نبودش تو زندگیم خیلی سخته خیلی جاها بهش نیاز داشتم باشه اما نبود پشتم خالی بود

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

خاصیت مرگ همینه فراموشی اولش سخته اما پس از گذرندون دوره سوگواری تنها دلتنگی میمونه و بس لحظه ای که اتفاق میافته انگار یه گیجی میاد سراغ آدم اصلا نمیفهمی چه شده چرا شده چرا من اما میگذره سخته تلخه اما باید قبولش کنی باهاش نجنگی چون قراره همه این راه و بریم و به هم بپیوندیم

😥😥😥 الهی قوربونه قلبت برم 💔💔چند ساله گذشته؟چند سالش بود فوت شد‌؟

۴ سال گذشته و ۵۲ سالش بود‌... پدرم زن گرف خونواده پاشید خواهر برادر خیلی کم همو میبینیم و حتی رفتار شوهرامونم فرق کرده

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

۴ سال گذشته و ۵۲ سالش بود‌... پدرم زن گرف خونواده پاشید خواهر برادر خیلی کم همو میبینیم و حتی رفتار ...

خواهربرادر چرا دور شدین؟همسرتون برای چی تغییر رفتار داده؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

منم مادربزرگمو به خاطر کرونا از دست دادم،،الانم هنوز داغش برامون سرد نشده..و گاهی اوقات فکر میکنم همین الان درو باز میکنه و میاد تو...و همیشه دعا میکنم خدا نیاره روزی رو که من داغ پدر و مادر ببینم..خیلی خیلی سخته

خواهربرادر چرا دور شدین؟همسرتون برای چی تغییر رفتار داده؟

ببین اکثرا خونه پدری همو میدیدیم دیگه که خب نمیشه دیگه... زن بابام خیلی زن بدیه اصلا نمیخواد خونه بابامون بریم بابامم به حرفشه

شوهرامونم میبینن کسی پشتمون نیس میگن دا

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

آره عزیزم عادی زندگی میکنم چون قبول کردم ک مرگ عاقبت همه اس و زنده باید تجربه کنه و ادامه بده چون فر ...

چه قدر خوب که تونستی قبول کنی 

من حتی پیر شدن هم نمیتونم قبول کنم 

هر سال تولدم به جای خوشحالی ناراحتم چون فکر میکنم یک سال از عمرم گذشت و یک سال به مرگ نزدیک تر شدم 😥

دقیقا درسته عاقبته همه س .

ادمایی که ایمان و یقین دارن خیلی بهتر زندگی میکنن ولی ادم شکاکی مثل من مرگ براش به شدت رازآلوده چون به هیچ دینی ایمان ندارم و مطمئن نیستم واقعی باشه یا دروغ .

ولی امیدوارم دنیای بعد از مرگی وجود داشته باشه و روح آدما باقی بمونه اینجوری بهتر میشه پذیرفت ،

ولی اینکه فکر کنی عزیزت که مرد برای همیشه نابود شد و خودتم قراره تموم بشی واقعا دردناکه 

ببین اکثرا خونه پدری همو میدیدیم دیگه که خب نمیشه دیگه... زن بابام خیلی زن بدیه اصلا نمیخواد خونه با ...

شما بچه ها رفت و امد کنین اینجوری برای شما خیلی بهتره

بین شماها نباید فاصله میفتاد 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ایشالا که بمیرن بلکه یه زندگی عادی داشته باشگ

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲