2777
2789

من.... ولی انتظارایی ک ازم دارن خیلی زیاده کمرم بریده بخدا... دیگه میخام دلم برا هیچکس نسوزه از بس همه جا تنها بودم همین الانم در حال سرویس دادنم یماهه زندگی ندارم خواهرم زایمان کرده اومده خونم این هیچ مادرم و خواهر دیگم هروز اینجان بریدم دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم :))

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من.... ولی انتظارایی ک ازم دارن خیلی زیاده کمرم بریده بخدا... دیگه میخام دلم برا هیچکس نسوزه از بس ه ...

خب چرا بریدی خواهر و مادرت رو دوست نداری پیشت باشن؟

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

من.... ولی انتظارایی ک ازم دارن خیلی زیاده کمرم بریده بخدا... دیگه میخام دلم برا هیچکس نسوزه از بس ه ...

هی درکت میکنم خواهر من یکی اصلا دستم کلا برای خونوادم نمک نداره اصلا وابدا

چه بگم خواهر گاهی وقتا تنهایی وبیکسی بهتراز داشتن یه ایل فک وفامیل خونواده ای که عوض هیچی به حسابت ن ...

دقیقا...ولی وقتی کارشون گیره آویزونتن.... من با تنهایی مشکلی ندارم لذت میبرم ولی ول کنم نیستن موقعی ک خودم گرفتارم یکیشون نبود و نپرسید اخ ک دلم باید سنگ بشه ازین ببعد 

خب چرا بریدی خواهر و مادرت رو دوست نداری پیشت باشن؟

بابا همچی رو دوش منه دارم ازین و بچش پرستاری میکنم اونا هم میان ی تکون نمیدن ب خودشون هی باید پذیرایی کنم چای میوه غذا ربات ک نیستم ادمم خسته میشم چ گناهی کردم ک اومده پییشم ی کمک نمیدن خب نیان اصلا زرت زرت در میزنن ارامشم رفته یماهه نخاستم خانواده تنهایی شرف داره