2777
2789

من یه ادم احمقم از پس هیچی بر نیومدم من بی عرضه باید وقتی درس میخوندم بازی کردم گفتم اشکال نداره فردا تا زمانی که رسید به زمان ازمون چی شد به معنای واقعی گند زدم حسم چی هس از خودم بدم اومده انگار خودم دشمن خودمم میخوام سر به تنم نباشه من همه رو نا امید کردم قرار بود کلی چیز واسه کوچولو بخرم واسه مامانم کلی کادو بخرم واسشون حساب باز کنم اما چی شد گند زدم تو همه چی دلم.........

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس بگیر و دوباره شروع کن

نمیشه انقدر شکستم که نمی تونم بلند شم تحملش ندارم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

دنیا به آخر نرسیده یه راهی پیدا میشه یا از اول شروع میکنی

ولییی دفعه بعد برای هررررر کاری این حس که الان داری یادت باشه چقدر مزخرفه تلاش کن دوباره دچار این احساس نشی

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

یه روزی داشتم برمی گشتم خونه  پدرم میگفتم باخودم آزمون دبیری رو که قبول نشدم فوق لیسانس هم حتی مجاز نشدم الان من کجا می رم با چه رویی با چه هدفی اما گذشت یعنی می گذره من الان همونم یه زن خانه دار

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دنیا به آخر نرسیده یه راهی پیدا میشه یا از اول شروع میکنیولییی دفعه بعد برای هررررر کاری این حس که ا ...

نمی تونم انگار تموم شده باشم

یه روزی داشتم برمی گشتم خونه پدرم میگفتم باخودم آزمون دبیری رو که قبول نشدم فوق لیسانس هم حتی مجاز ...

نمی گذره شرایط من نمیدونی خیلی چیزا باعث شده الان اینجا باشم زمان نمیدونم لیکن دردم.....

اخه چکار کنم

عزیزم بهت حق میدم الان حالت خراب باشه ولی همین که دنبال راه حل هستی یعنی هنوز نور امیدی هست و می تونی دوباره جوانه بزنی

ولی این بار از همون جایی که شکستی دوباره جوانه بزن💪

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

عزیزم بهت حق میدم الان حالت خراب باشه ولی همین که دنبال راه حل هستی یعنی هنوز نور امیدی هست و می تون ...

اگه نشه چی من که تو دوماه نمی تونم کاری کنم