2777
2789
عنوان

خیلی از مردم درآمد حلال ندارن

195 بازدید | 17 پست

امروز صف نونوایی بودم. سه نفر بودن داشتن در مورد رزق و روزی حرف میزدن.

میگفتن اگه یه کیسه پر پول و طلا پیدا کردی، اون رزق و روزی هست که خدا سر راهت قرار داده! نباید به صاحبش برگردونی! خیلیم با جدیت این حرف رو میزدن.

نه فقط پول و طلا. هر مالی که پیدا کردی، خدا روزی تو قرار داده!

یا مثلا دیدید بعضیا از سادگی یا ناآگاهی طرف مقابل سوء استفاده میکنن و کلاهبرداری میکنن؟ اینجور افراد هم میگن طرف میخواست حواسش رو جمع کنه، تحقیق کنه تا سرش کلاه نره! یعنی کار خودشون رو بد نمیدونن.

بنظرم خیلی از مردم درآمد حلال ندارن. شاید 70 درصد اینجورین.

منم اگر کیف پر از طلا ببینم   برای خودم برمیدارم

والاااا

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اگر کیف پر از طلا ببینم برای خودم برمیدارموالاااا

واقعا؟ 🤕 ادم میمیره ازعذاب وجدان که

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ولی باعث تعجبه چرااا باید یه کیسه طلا یا دلار یا هر پول دیگه ای

تو خیابون افتاده باشه

اصلا با عقل جور در نمیاد جا بذاری همچین چیز مهمی رو

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
واقعا؟ 🤕 ادم میمیره ازعذاب وجدان که

دیگه از کجا میخوای پیدا کنی صاحبشو؟  اون رفت که رفت

به پلیس هم بخوای بدی  پلیس برای خودش برمیداره. 

پس طلا نوش جونت

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
دیگه از کجا میخوای پیدا کنی صاحبشو؟ اون رفت که رفت به پلیس هم بخوای بدی پلیس برای خودش برمیداره. ...

همونجایی که پیدا کردی باید اگهی بزنی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
منم اگر کیف پر از طلا ببینم برای خودم برمیدارموالاااا

یبار یه کیف پول پیدا کردم

اگهی زدم تو دیوار وقتی صاحبش اومد بردش دلم واسش کباب شد انقد که نیازمند بودن 

میخوام بگم شاید اون تمام دارایی یه ادم ندار باشه و محتاج باشه بهش پس بهتره برگردونده بشه

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

بنظرم که اشتباه میکنی اگه اینجور بود انقدر اوضاع اقتصادی مردممون بد نبود

شاید درصدش رو اشتباه گفتم. ولی خیلیا، خصوصا آدمای پولدار، اینجورین. در واقع من حلال خور خیلی خیلی کم میبینم. خیلی کم.

ولی باعث تعجبه چرااا باید یه کیسه طلا یا دلار یا هر پول دیگه ایتو خیابون افتاده باشهاصلا با عقل جور ...

چرا اتفاق میوفته. مثلا طرف طلا و دلارهاش رو داخل کیسه مشکی میذاره تا مثلا دزد متوجه نشه. بعد اشتباهی یکی از اعضای خونواده فکر میکنه آشغاله، برمیداره میبره میذاره سر کوچه. چند بار اینجوری شنیدم.

دیگه از کجا میخوای پیدا کنی صاحبشو؟ اون رفت که رفت به پلیس هم بخوای بدی پلیس برای خودش برمیداره. ...

به پلیس که نمیدم اگه پیدا کنم.معلوم نیس چکارش میکنه.ولی برگه میزنم اون محل و با دادن نشانه ها ،پسش میدم. در حد یه دستبند و گوشی و کیف پول و‌..‌پیدا کردیم همینکارو کردیم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎