2777
2789
ببخشید من سوال میکنم فرق ارام پز با پلوپز چیه

فكر ميكنم ارام پز براي خورشت و پلو پز براي پلو باشه ، چون خورشت زمان بيشتري ميبره ،تو ارام پز پخته ميشه

فَقَط بودَنِ كَسى كه دوستِش دآرى بِهتَرين دَليل بَراى زِندِگيِه 👐💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فكر ميكنم ارام پز براي خورشت و پلو پز براي پلو باشه ، چون خورشت زمان بيشتري ميبره ،تو ارام پز پخته م ...

اون زودپز نمیشه مگه!

من تفاوتشونو نمیدونم

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
اون زودپز نمیشه مگه! من تفاوتشونو نمیدونم

زودپز سريع ميپزه ، تو ١ ساعت، اما ارام پز خوبيش اينه اگه خونه هم نباشيد ميتونيد تنظيم كنيد اروم اروم بپزه غذارو . ولي زودپز حتما بايد بالا سرش باشيد 

زودپز سريع ميپزه ، تو ١ ساعت، اما ارام پز خوبيش اينه اگه خونه هم نباشيد ميتونيد تنظيم كنيد اروم اروم ...

ممنونم ازتون

خب زودپز من زمان بش میدی بوق میزنه 

برا کم کردن زیرشم بوق میزنه

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
ممنونم ازتون خب زودپز من زمان بش میدی بوق میزنه  برا کم کردن زیرشم بوق میزنه

خواهش مي كنم . زودپزتون چه ماركي هست راضي هستين ؟

خواهش مي كنم . زودپزتون چه ماركي هست راضي هستين ؟

بله خیلی خوبه تفال

گرونه

فلر چایساز دارم ازش خوبه

ولی شنیدم جنساای دیگش لروما خوب نیستن حتی ی سری چایسازاش مبگن بده

بله خیلی خوبه تفال گرونه فلر چایساز دارم ازش خوبه ولی شنیدم جنساای دیگش لروما خوب نیستن حتی ی سری ...

مرسي از راهنماييتون 🙏🏻