2777
2789
عنوان

آمنیوسنتز

4947 بازدید | 54 پست

سلام دوستان

من آزمایش مرحله اول غربالگری رو انجام دادم جوابش برای سندرم دان میانه بود یعنی نه مثبت نه منفی😢

با مشورت با دکترم میخام آمنیو سنتز انجام بدم کسی هست که تجربه داشته باشه راهنماییم کنه  خیلی استرس دارم😢😢

در ضمن من ساری زندگی میکنم کسی میدونه کدوم آزمایشگاه خوبه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

الان انگارمدشده همه میرن امنیوسنتز

بیخیال چن نفر فقط ازاطرافیان من انجام دادان همممممه سالم

شما توی از غربالگری گغتن یا سونو انومالی

من عاشق شوهرمو نینیمم...

امینو سنتز 2 درصد خطر سقط داره - کمی دردناکه و ادم ازش میترسه- یه ازمایش خون بسیار معمولی هست که بسیار دقیقتر از امینو سنتز هست ولی یه کم هزینش بالاس چون برای بررسی وجواب به خارج از کشور فرستاده میشه حتی جنسیت رو هم در دوماهگی مشخص میکنه - کروموزوم های در معرض سنندروم رو هم بررسی میکنه حتما اینو بروووووووو-

استرس نداشته باش عزیزم

حتما برو پیش یه دکتر عالی که تجربه این کارو داشته باشه.فقط باید ریلکس دراز بکشی رو تخت.چون با دقت و آهسته انجام میشه،یکم زمانش طولانی میشه.لحظه به لحظه آمنیوسنتز هم با دستگاه سونوگرافی داره چک میشه.سوزنی هم که استفاده میکنن فوق العاده نازک و بلنده.

ایشالا که هیچ مشکلی نداشته باشی و خودت و نی نی گلت سالم باشید

خب عزیزم میشه توضیح بدی

من پژوهشگاه رویان انجام دادم توی تهران . دکترم گفت یه درصد کم احتمال سقط جنین هست ولی انتخاب با خودته و بعدش باید خیلی مراقب باشی ولی در کل اونقد که میگفتن چیزی نبود 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
خب عزیزم میشه توضیح بدی 

سل فری انجام بده هیچ خطری نداره... آزمایش خونت میره خارج از کشور... ایران هیچ دخالتی نداره.. آمینوسنتز لا دستگاه چینیِ به درد نخور تو ایران انجام میشه که ضریب خطاش خیلی بالاست

میخوام عاشق بشم اما....