2777
2789
عنوان

آمنیوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 4947 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من اگه با شوهرت فامیل نیستی نرو یعنی دکتر رویان هم همینو گفت اما چون دکتر خودم خیلی منو ترسونده بود رفتم اون موقع به من میگفتن صد در صد بچت مشکل داره و حتما باید سقط کنی اما جواب امینوسنتز که اومد گفتن همه کروموزوم هاش سالمه و تو ی غربالگری اشتباه کردن به نظر من اینا جدیدا مد شده واسه پول گرفتن اصن به خودت و بچه استرس نده مطمعن باشه بچه هیچ مشکلی نداره 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
سل فری انجام بده هیچ خطری نداره... آزمایش خونت میره خارج از کشور... ایران هیچ دخالتی نداره.. آمینوسن ...

سل فری انجام بدم بازم باید برا اطمینان بیشتر امنیو رو بدم وگرنه اجازه سقط نمیدن

خب درد داره ؟ خطر داره برا جنین؟؟؟

یه امپول بی حسی رو شکمت میزنن. دردم یه کوچولو داره ولی قابل تحمله.

تنها خطرش پارگی کیسه ابه و در نهایت سقط جنین. ولی این اتفاق خیلی کم میوفته احتمالش یک درصده. 

به نظر من اگه با شوهرت فامیل نیستی نرو یعنی دکتر رویان هم همینو گفت اما چون دکتر خودم خیلی منو ترسون ...

ما فامیل نیستیم 24 سالمه ولی نمیدونم چرا اینجوری شده

ما فایمل نیستیم 24 سالمه ولی نمیدونم چرا اینجوری شده

والا الان به هرکی حامله میشه همینو میگن تعجب نداره . من که به همه فامیلامون گفتن من فقط انجام دادم همه هم بچه هاشون سالمه بهت قول میدم الکیه همش اخه سن ۲۴ سال برای چی باید بچش مشکل داشته باشه 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
خب درد داره ؟ خطر داره برا جنین؟؟؟

یه امپول بی حسی رو شکمت میزنن. دردم یه کوچولو داره ولی قابل تحمله.

تنها خطرش پارگی کیسه ابه و در نهایت سقط جنین. ولی این اتفاق خیلی کم میوفته احتمالش یک درصده

وای... حالا اگه بچه سالم باشه و سقط بشه چی؟

استرس کسایی که میخوان آمینو کنن واسه همینه.

جای خوب برو هیچی نمیشه. من هم خودم هم خواهرم انجام دادیم هیچی نشد.

تازه من دکتر سه چهار بار این سوزنو در اورد هی کرد داخل . من که ناامید بودم گفتم کیسه ابم سوراخ سوراخ شد. ولی خداروشکر هیچی نشد.

توکل کن به خدا و انجام بده.

راستی به دکترت بگو سل فری انجام بده . اون دیگه هیچ خطری نداره و یه ازمایش خون سادس

امینو سنتز 2 درصد خطر سقط داره - کمی دردناکه و ادم ازش میترسه- یه ازمایش خون بسیار معمولی هست که بسی ...

نه عزیزم دکتر به من گفت آمینو سنتز دقیق تره

دکتر  مشاور ژنتیک بود

‌منم انجام دادم خدارو شکر سالم بود