2777
2789
عنوان

ته دیگ رو چجوری میزارین نمیچسبه

113 بازدید | 10 پست

ته دیگ که می‌زارم میچسبه به برنج چجور بزارم بچسبه 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

قبل از اینکه برنجو بکشی یه رب زیرشو خاموش کن سرشو بزار

راحت جدا میشه

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که به برنج نچسبه!

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

می‌چسبه به برنج یا می‌چسبه به قابلمه؟ 

روغن که ریختی داخل قابلمه یکم نمک بپاش یکمم زردچوبه اگه دوست داشتی یکمم کنجد بعد سیب زمینی هاتو بچین عالی میشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اصلا چجوری شما میتونید تهدیگ دربیارید از ماکارونی و برنجهیچوقت نتونستم تهدیگ درست کنم از برنج و ماکا ...

روغن زیادی میخواد پر از ضرر ولی خوشمزه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من عاشق غذامبه سالم یا مضر بودنش توجه ای نمیکنم😅🥲

خب اشتباه میکنی عزیزم منم توجه نکردم کبد چرب آوردم آب کم خوردم سنگ کلیه آوردم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب اشتباه میکنی عزیزم منم توجه نکردم کبد چرب آوردم آب کم خوردم سنگ کلیه آوردم

عزیزمممم

نمیدونم چی باید بگم

ایشالا کنترل بشن این دومورد 

برطرف شن تنتون سلامت بشه🥲