2777
2789

سلام به همگی

چند سال از لیسانسم میگذره و بیکارم ....... از بیکاری خسته شدم

لیسانس زبان انگلیسی دارم ولی مکالمه ام اونقدر خوب نیست که برم آموزشگاه تدریس کنم گذر زمان هم بدترش کرده

چیز خاصی هم به ذهنم نمیرسه خودم فکر کردم برم دوره مربی گری ( فکر کنم سه ماه باشه) بگذرونم برای مهد یا پیش دبستانی ولی نمیدونم این دوره رو بگذرونم واقعا کار براش پیدا میشه یا نه؟

بابام هم پیشنهاد داد که یه پولی بده یه مغازه معمولی رهن کنم و فروشندگی...

میشه شما هم نظرتونو بدین ؟؟؟ خیلی گیج شدم و نمیدونم چه کاری بهتره؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرمن شغل آزاد بهتره همون فروشندگی خوبه الان خیلیا دوره میگذرونن ولی کارنیست

آخه عزیزم من اصلا تصوری از میزان درآمدش ندارم ...... دوست هم ندارم تا شب تو مغازه باشم

شما میدونی روزی 5 یا 7 ساعت مثلا چمیدونم روسری فروشی درآمدش چقدره ؟؟؟

آخه آدم ببینه ارزشش رو داره یا نه؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
اهان خانومي اسم پروفايلت رانديدم بنظرمن بدليجاتي بزن سودتوشه خيللللللي

عاطفه جون مثلا میانگین درآمدش چقدره؟

دوره ی مربیگری مهد اصلاً خوب نیست . چون اولاً خوب کار پیدا نمیشه بعدشم حقوقشون فوووق العاده کمه. من یکی از دوستام صبح میره تا بعد ازظهر ماهی ۳۵۰ تومن 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
یه کلاس زبان برو و یه دور مرورکن و اطلاعاتت ریکاوری کن وبه تدریس مشغول شو ،بنظرمن اونهمه زحمت کشیدی ...

حلما جان من تا حالا تدریس نکردم واقعا نمیدونم استعدادشو دارم یا نه

یکی هم اینکه تازگی شنیدم مردم کمتر کلاس زبان میرن مدرس زبان هم زیاد شده سخت کار براش پیدا میشه

برای همین مرددم