ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
والا طبق دستوری ک اون گفت درست کردم پفک ک نکرد تهش سوخت روش خمیر شد ولی اون با همین دستور درست کرد ...
اون توستر فر پایین روشن اگر روش آخر طلایی نشد ۱۰ دقیقه آخر بالایی روشن کن . مرتب در فر باز نکن. قالب با کره چرب کن اردپاشی کن . مواد زیاد هم نزن خمیر میشه . فر یک ربع قبل گرم کن
قلق نداشت من خودم ی مدت ی کیک هایی درست میکردم ک نگو نمیدونم چیشد یهو
همین دیگه
اشتباه می کنی که به نظرت قلق نداره
تا وقتی اینطوری غد باشی و فکر کنی همه چیز رو میدونی
کیک هات خوب نمیشه و مال خواهرشوهرت خوب میشه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊