2777
2789
عنوان

کیا پارسال نهم بودن بیاین

63 بازدید | 7 پست

بچها من نهمم و میخام برم فنی علاقه ام دارم و اینا هیچی فقد ریاضیم اوکی نیست یعنی اگه مستمر بالای ۱۰نده نمیتونم قبول بشم .. ترم یک ریاضیو ۳ شدم!از پارسال پیارسال کلا از همیشه ریاضیم خوب نبوده 

یعنی مستمر تو نهایی تاثیر داره؟!

بعد اینکه چجوری بود اگه بیفتیم نمیتونم پاس شم؟آخه اگه شهرویرم بخام امتحان بدم باز میوفتم ریاضیو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش فنی هر نمره ای بگیری ثبت نامت میکنن ولی ریاضی واقعا راحته چجوری ۳میشی ؟؟؟منی که رشتم ریاض ...

واقعا تمرکزم نمیکشه حفظیاتم عالیه ها همه چیم اوکیه مثلا بخام بگم پایینه ۱۶ ۱۷عه ته تهش ولی ریاضی وقتی تمرین میکنه کسی باهام یک ساعت بلدم بعد چون بعدش تمرین نمیکنم یادم میره .. ریاضیو میتونم جمع کنم الان؟

واقعا تمرکزم نمیکشه حفظیاتم عالیه ها همه چیم اوکیه مثلا بخام بگم پایینه ۱۶ ۱۷عه ته تهش ولی ریاضی وقت ...

خودت بخون هر سوالی داشتی یا چیزی رو بلد نبودی از من بپرس من برات کامل توضیح میدم یاد بگیر