2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

173 بازدید | 17 پست

بچه ها ببینید ما وضع مالیمون اونقدر اوکی نیست ک بخوام سالی 10,۱۲ میلیون بدم مدرسه غیر انتفاعی 

دهمم رشتمم انسانیع پول سرویس هم هست 

در حال حاضر مدرسه عادی میرم ولی خیلی دارم اذیت میشم امسال دهنم سرویس شده 

اصلا بده...امکانات صفر ...معلما بد ...رفیق هم یکی از یکی بدتر تو کلاس با هیچکس صمیمی نیستم فقط یکی از دوستامه ک اونم میخواد بره 

خیلی اسرار می‌کنه میگه بیا ولی من مامانم نمیزاره فقطم به خاطر مشکل مالیش هست چیکار کنم بچه ها 

همه رفیقام ک مدرسه غیر انتفاعی هستن وضع مالیشون خیلی خوبه عشق دنیا هم دارن میکنن

نمیتونم بمونم تو این مدرسه خیلی اذیت شدم 

چرا ما نباید تو رفاه باشیم و حالمون خوب نباشه...تمام عمرمون باید سگ دو بزنیم 🙃🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیت تلخیه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه کار پیدا کن 

تابستون درامدتو جمع کن

خودت برو غیر انتفایی 

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

غیرانتفاعی نرو خوب نیس

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اینو باس از پدرت بپرسی و باباتم از پدرش بپرسه و ادامه...

امیدوارم ت بتونی این لوپ معیوب رو بشکنی حداقل

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

متاسفانه مجبوری با شرایط کنار بیای بمون همینجا از اموزشای رایگان تو یوتیوب استفاده کن تا خودتو با درس و تحصیل و شغل مناسب از این وضعیت نجات بدی بچه ی ایندتم تو وضع خوبی باشه

خیلیا از روستا رتبه برتر شدن توهم میتونی فقط باید خیلی تلاش کنی

تو پونزده سالگی چه سگدویی زدی؟!

اگه تو شهر بزرگی برو یه مدرسه دیگه ثبت نام کن. اگه شهر کوچیکه که دبیرای غیرانتفاعی و دولتی یکی هستن و تازه امکانات دولتی به نسبت بیشتره‌. درستو بخون تا در آینده تو رفاه باشی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه کاری پیدا کنم 😞از فارکس هم نمیتونم تو ۳ ماه در آمد در بیارم ک وگرنه می‌خوام شروع کنم

بستگی به محل زندگیتون داره

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....