2777
2789

ب سرپرستی گرفتمش  خیلیییی عاشقش بودم بعد یه اسم میخاستم براش بزارم  اول اسم یوسف و انتخاب کردم 

اما  تو خوابم ماه رمضون بود  شب  ۱۹ ضربت خوردن امام علی  گفتم پس اسمشو میزارم علی 

بعد صداش میکردم سید علی  کسی میدونه تعبیرش چیه؟خیلی بچه میخوام درتلاشم ولی نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که خیر هست . بیشتر خوابها از افکار روزانه و آرزوها و ترس ها سرچشمه می گیره زیاد دنبال تعبیر خواب نباش و بیشتر دنبال آرامش باش افکار در هم ریخته و ذهننا آرام خودش می تونه عامل ناباروری بشه  امیدوارم به زودی صاحب یک نی نی ناز و سالم بشی 

انشاالله که خیر هست . بیشتر خوابها از افکار روزانه و آرزوها و ترس ها سرچشمه می گیره زیاد دنبال تعبیر ...

اره افکارم خیلی بهم ریخته  س راست میگی حالم خیلی بده دچار تنش های روحی شدم

اللهم عجل لولیک الفرج
اره افکارم خیلی بهم ریخته س راست میگی حالم خیلی بده دچار تنش های روحی شدم

فقط می تونم برات دعا کنم آرامش داشته باشی ولی خودت باید به خودت کمک کنی و ناامید نباش . یکی از آشناهای ما حدود ۱۲ سال دنبال بچه و درمان بود وقتی که همه چیز را رها کرد و آروم شد خدا بهش یک بچه هدیه داد . آرامش مهمترین اصل زندگی هست .